XS
SM
MD
LG

Radnik podmlađen ulazi u novu sezonu

KMF Radnik Bijeljina

Futsaleri Radnika će u novoj sezoni imati značajno podmlađen sastav u odnosu na aktuelnu sezonu, pa i one ranije kada su osvajane titule prvaka.

Nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine je ostao bez Davora Arnautovića, koji je prešao u Mostar SG, a kako saznajemo dres Radnika neće nositi ni Dejan Pavlović, Cvijetin Pavić, Mirko Marinković i Danijel Ružičić. Radnik se odlučio za potpuno podmlađivanje ekipe. 

- Treneri Bijeljinaca su polako odlučili da ekipa upali motore, te da se od ove sezone krene u lagano podmlađivanje ekipe. Takođe, ekipa ce biti sastavljena od igrača iz Bijeljine i pojačana sa igračima sa regije. Stručni štab je postavio cilj, a to je sredina tabele i borba za ulazak u doigravanje. Podmlađivanjem ekipe želimo da mlađim igračima pružimo višu mjesta, a da tim potezom pokažemo da je Bijeljina grad futsala, te da naši treneri mogu računati na mlade nade. U ponedeljak će biti održana konferencija za štampu, na kojoj će javnosti biti predstavljenja nova pojačanja, odlasci iz ekipe, kao i novi sponzor sa kojim će naša ekipa da ozvaniči saradnju. Više o svemu u ponedeljak, a o tačnom vremenu i mjestu na kojem će biti konferencija za novinare, sve ćemo blagovremeno javiti, poručili su iz Radnika, koji su otkrili da će novi kapiten ekipe biti Stefan Rakić.

Podsjećamo, Radnik je ranije predstavio Pavla Radića i Filipa Blagojevića kao nova pojačanja. Oni dolaze iz prvoligaša Republike Srpske Jang Bojsa.