XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Minimalac Drine protiv Sloge

13.08.2016 Boris Golubović

Na premijeri pred svojim navijačima fudbaleri Drine su teže nego Å”to je očekivano savladali ekipu Sloge iz Doboja 1:0, ali su pokazali da će se ove sezone boriti za visok plasman u Prvoj ligi RS.

Meč je bolje otvorila domaća ekipa, međutim udarci Ćuluma i Mijailovića su otiÅ”li preko gola. U 23. minutu nakon centarÅ”uta Lalića, priliku za goste nije iskoristio Vehabović čiji udarac glavom je zavrÅ”io preko gola. U 37. minutu Stojanov se naÅ”ao u dobroj situaciji pred golom Sloge kada je njegov Å”ut otiÅ”ao visoko iznad prečke. Dva minuta kasnije Vehabović je imao najbolju priliku za goste na utakmici kada je uÅ”ao u Å”esnaesterac Drine sa leve strane, izaÅ”ao sam pred Maksimovića i Å”utirao u spoljni deo mreže.

Već na startu drugog dela susreta domaći tim iz jedanaesterca je stigao do vođstva. Nakon prodora po desnoj strani Mijailović je uÅ”ao u Å”esnaesterac gostiju, na njega je nepropisno startovao Goran Lukić, a sudija Žarić opravdano dosudio najstrožu kaznu koju je sigurno realizovao Radovan Vasić. U nastavku dobre prilike za Drinu nisu iskoristili Zekić, Ćulum i Stojanov, a gosti su mogli do izjednačenja u sudijskoj nadoknadi kada je Vehabović Å”utirao sa ivice Å”esnaesterca, a Maksimović odbranio.

DRINA - SLOGA 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Vasić (46) iz jedanaesterca.
Stadion: Gradski u Zvorniku.
Gledalaca: 300.
Sudija: Dragan Žarić (Kotor VaroÅ”).
Žutu kartoni: Vasić, Stojanov, Mazić, Torbica (Drina), Blagojević, Todić, Gavrić (Sloga).

DRINA: Maksimović, Ivanović, Kikić, Brčkalić, Vasić (od 87. min. Jokić), Stojanov (od 84. min. Pljavaljčić), Zekić, Ćosić, Ćulum, Mijailović (od 77. min. Torbica), Mazić. Trener: Mile Lazarević.

SLOGA: Milkanović, Mahmutović (od 77. min. B. Lukić), Bećarević, Blagojević, Todić (od 81. min. Hadžikadunić), Gavrić, Jupić (od 62. min. Sarkić), Čebić, Lalić, G. Lukić, Vehabović. Trener: Mitar Lukić.

Igrač utakmice: Radovan Vasić (Drina).

Fudbal Fudbal Prva liga Republike Srpske Drina Sloga