XS
SM
MD
LG

1 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Palo i Gacko

29.05.2018 Administrator DC

Fudbaleri Mladosti su pretrpjeli prvi poraz na domaćem terenu u proljetnom dijelu prvenstva. U 28. kolu Druge lige RS grupa „Istok“, fudbaleri Mladosti  ugostili su ekipu FK „Drina HE“ iz Višegrada. Bila je to utakmica u kojoj su gosti bili konkretniji i zasluženo došli do bodova kojim su obezbijedili opstanak u Drugoj ligi.

„Domaća ekipa nastupila je oslabljena bez povrijeđenih igrača Dubljevića, Salatića, Nikolića i Loza zbog žutih kartona, ali to ne može biti opravdanje za lošu i bezvoljnu igru koju su pružili pojedinci. Povreda Koprivice u 39. minutu je dosta uticala na igru domaćih u nastavku utakmice“, kažu u FK „Mladost“.

Dalibor Damjanović, jedan od najboljih igrača utakmice, postigao je dva gola za gostujuću ekipu u 14. i 58. minutu igre. Mrežu gostiju je zatresao Tripo Jokanović u 29 minutu.

Zaslužena pobjeda gostujuće ekipe i obezbijeđen drugoligaški opstanak.

Mladost - Drina He 1:2 (1:1)

Strijelci: Jokanović u 29. min, za Mladost, Damjanović u 14. i 58. za Drinu HE,

Sudije: Stupić i Butulija (Trebinje) Krunić (Foča),

Žuti kartoni: Jokanović, Komnenić i Bjelogrlić za Mladost.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Koprivica (od 39. min Bjelogrlić), Bratić, Bokić, Mrković, Komnenić, Jokanović, Goranović, (od 75. min Vuković), Delić, Avdalović, Ćeranić.

U narednom 28. kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“, koje se igra u nedelju 03.06. sa početkom u 18:00 časova, fudbaleri Mladosti gostuju u Brčkom gdje se sastaju sa domaćom ekipom FK „Jedinstvo“.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Mladost(G) Drina HE
Jasss je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača