XS
SM
MD
LG

2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Komšijski derbi u Lončarima pripao domaćinu.

07.10.2019 Janko Simičević

U 7. Kolu Područne lige Posavina grupa Zapad postignuti su očekivani rezultati. Gredice su bile bolje od Grčice sa ubjedljivih 7:2, Zadrugar je u Bukviku izgubio od prvoplasirane Lokomotive 1:2, Obilić je u Krepšiću „tukao“ Budućnost sa 3:2, a još jedan komšijski derbi odigran u Lončarima između Mladosti i Crvene Zvijezde Donji Žabar prošao je u znaku domaćina 2:0.

Igrači Mladosti iz Lončara su ovog vikenda ugostili komšije iz Donjeg Žabara. Utakmica koja je bila ne baš dopadljiva za oko nas neutralnih , protekla je u znaku domaće Mladosti. Iako drastično uzdrmani prošlonedjeljnim porazom od Lokomotive i  oslabljeni ne igranjem ponajboljeg igrača Dejana Miškić, domaći su „zbili“ redove i komšije sa svog „Ajpovca“ ispratili sa dva gola u mreži.

 

Igrač utakmice sa dva postignuta gola bio je mladi Mihailo Krajšumović.  „Krajšo“  (kako se čulo da ga zovu) sjajnim solo prodorima u 16. i 62. minutu nije dozvolio da u ovoj utakmici bude bilo kakve neizvjesnosti.  Gosti  su uglavnom pokušavali iz prekida da ugroze gol Mladosti,ali nisu uspjeli u svojoj namjeri.
Jedinu šansu na utakmici propustili su u 70.  minutu, kada rezervista Stević  sjajnim pasom „spaja“ sa golom  Krunića, ali nešto lošiji šut Krunića ne umanjuje sjajnu intervenciju golmana domaćih Simića.

Mladost (L)-Crvena Zvijezda (DŽ)  2:0 (1:0)

Stadion: „Ajpovac“ Lončari. Gledalaca: 80. Sudija: Dejan Blagojević (Brčko).
Strijelci: Mihajlo Krajšumović  u 16. i 62. . Žuti kartoni: Goran Ristić (Mladost) i Davor Tomić (Crvena Zvijezda).

Mladost(L): Simić S, Krajšumović(od 80. Božić Đ.),Polić, Stanković M, Stanković D (od 46. Mirkić), Božić Z, Perkanović(od 65. Ristić),Gajić,Stanković S,Jovičić, Pecić.

Crvena Zvijezda (DŽ): Simić G, Đokanović (od 80.  Stevanović), Mrkonjić, Todorović, Krunić M, Tomić Da., Tomić Du.( od 60.  Vasić), Krunić N (od 55. Stević), Jovičić, Marjanović, Stevanović.

Igrač utakmice: Mihajlo Krajšumović (Mladost).
 

Područne lige Područne lige Područna liga RS - Posavina, grupa Zapad Mladost Crvena zvijezda
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača