XS
SM
MD
LG

3 : 1
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Igrači i ocene Novo!
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Penal
Arbinja pogađa.
85.'
Penal
Šutirao je Mojović,a golman Ljubića brani i kratko odboja loptu.
78.'
Gol
Na tu odbijenu lopštu natrčao je Pljevaljčić i to je 2:1 za Sutjesku.
78.'
Šut na gol
Pravo je čudo šaa je gostujući golman Dabić odbrsnio nakon udaraca Okuke i Raševića.
66.'
Šut na gol
Šut Raševića izblokirali gostujuci igrači.
61.'
Šut na gol
Asistencija Radovića, šut Nikole Mojovića brani Dabić.
57.'
Gol
U Foci 1:1. Brz kontranapad gostiju iz prve prilike i prvog udarca na gol Ljubić stiže do izjednačenja, strelac Javorac.
53.'
Šut na gol
Donbro ubacivanje od strane Mojović, ali je golman Ljubića spretan i brži od napadača domaćeg tima.
37.'
Šut na gol
Gužva u kaznenom.prostoru Ljubića, nakon kornera udarac Okuke brani Dabić.
32.'
Šut na gol
Danilović je odlično proigrao Okuku,a njegov udarac brani golman Ljubića.
21.'
Šut na gol
Nakon kornera prilika za Danilovića. Nije bio precizan.
11.'
Gol
Nakon kornera gol Ljubića je pogodio Mihajlović.
8.'
Izveštaj utakmice

Fočaci u pobedničkom  naletu

05.09.2021 Slaviša Vukašinović

Sutjeska je nastavila sa odličnim  partijama na početku nove sezone i nakon četiri kola Fočaci ne znaju za poraz , zabeležena je treća pobeda u nizu ovaj put  protiv ekipe Lubića.

U solidnoj fudbalskoj predstavi  izabranici Miljana Radanovića su dominirali većim delom susreta, a rezultat je mogao biti i ubedljiviji da gosti na golu nisu imali raspoloženog Mihajla Dabića, koji je u nekoliko navrata požrtvovanim intervencijama spašavao svoju mrežu.

Počelo je dobrom prilikom Raševića koji je nakon asistencije Đokovića šutirao glavom pokraj  gola gostiju, dva minuta kasnije Pljevaljčić je lepo centrirao, ali udarac Okuke je odbranio Dabić.

Sutjeska je stigla do prednosti u 15. minutu , udarac iz ugla je izvreo Nikola Mojović , na drugoj stativi je  pronašao Mihajlovića, koji glavom šalje loptu u mrežu Prnjavorčana.

Nastavili su domaći fudbaleri sa napadima  pa dobre prilike propuštaju Danilović u 19. potom Okuka u 23. i 32.  kao Nikola Mojović u 37. minutu kada je ponovo gostujući golman odlično intervenisao .

Kako su gosti igrali u prvom delu govori podatak da nisu uputili nijedan udarac prema golu Sutjeske, a retko su prelazili i na polovinu  domaćeg tima.

Ipak na početku drugog dela Ljubić je krenuo agresivnije što im je donelo izjednačenje.

Nakon brzog kontranapada rezervista Javorac je iz prve prilike i prvog udarca prema golu Fočaka postigao pogodak u 54. minutu utakmice.

Nije to pokolebalo domaće igrače koji nastavljaju sa napadima pa se u 57 minuti u odličnoj prilici našao Nikola Mojović, nakon lepog proigravanja Radovića, ali gosti su na golu imali raspoloženog Dabića koji brani i njegov šut. Da su igrači Ljubića bili prisebniji mogli su napraviti i potpun preokret u 62 . i 65.minutu međutim napadači Ljubića su  bili neprecizni.

Potom Sutjeska u potpunosti preuzima inicijativu, redaju se prilika za prilikom Raševića u 66. zatim Đoković u  u 69. pa Nikole Mojovića u 74.i ponovo Raševića u 78 . minutu.

Igrao se 80 minut kada je usledila odlična akcija domaćeg tima, Rašević je ušao u kazneni prostor gdje je fauliran, a sudija Maletić je bez razmišljanja pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Nikola Mojović čiji šut sa 11 metara brani Dabić koji  nakratko odbija loptu na koju natrčava Pljevaljčić i šalje je u malu mrežu za novo  vođstvo Sutjeske.

 Konačan rezultat je postavljen u 87. minutu . Arbinja je bio u naletu , srušen je u šesnaestercu Ljubića a sudiji Maletiću nije preostalo ništa drugo nego da ponovo pokaže na penal , Arbinja je bio precizan iz kaznenog udarca za konačnih 3:1 i novi trijumf svog tima. Na kraju treba istaći izuzetno lep ambijent u kome se ovaj susret igrao pred dobro ispunjenim tribinama i fanatičnim navijanjem domaćih navijača popularnih  „Havera“.U sve lepoš to se dešavalo na stadionu pokraj Ćehotine  se odlično uklopila i sudijska ekipa  na čelu sa glavnim  sudijom Stefanom Maletićem i  pomoćnicima Markovićem i Makarićem.

SUTJESKA (F)-LJUBIĆ  3:1 (1:0)

Gradski stadion. Gledalaca 500. Sudija: Stefan Maletić (Bijeljina) 8. Strelci: Mihajlović 15; Pljevaljčić 80. i Arbinja 87. (Sutjeska) Javorac 54. (Ljubić) žuti kartoni: Jugović , Guzijan (Ljubić)

Sutjeska- Pajević 7, O. Mojović 7(od 69. Filipović-) Rašević 7,5, Đoković 7(od 89. D. Mojović-)Radović 7(od 53. Arbinja 7) Mojović 7,5, Okuka 7,5 (od 89.Stajić -) Milutinović 7 (od 89. Šupić-) Mihajlović 8,Pljevaljčić 7,5, Danilović 7,5

Ljubić- Dabić 7,5,Radaković 6, B.  Žižak 6 (od 85. Milanović-)  Jugović 6 (od 85. Božić-) A. Žižak 6, Jagodić 6, Guzijan 6, Miljanović 6, Borovčanin 5 (od 46. Subić 6) Vrabac 5 (od 46. Grahovac 5,5) Stojčić 5 (od46. Javorac 6,5)

Igrač utakmice: Bojan Mihajlović (Sutjeska)

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sutjeska Ljubić
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
AleksandarSuka je ocenio igrača
AleksandarSuka je ocenio igrača
AleksandarSuka je ocenio igrača
AleksandarSuka je ocenio igrača
AleksandarSuka je ocenio igrača