XS
SM
MD
LG

28 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Gračanica pala u Trebinju

09.10.2022 sportdc.net

Leotar - Gračanica

Kakva je samo rukometna drama viđena u utakmici Leotara i Gračanice u okviru 5.kola Premijer lige BiH. Konačan rezultat bio je 28:25 a poluvrijeme 11:14 u korist gostiju, piše hercegsport.com

 

Posljje velikog preokreta pobjeda Leotara u derbiju kola BHT premijer lige bih protiv ovogodišnjeg bh evropskog predstavnika RK „Gračanice“ . Kakva dramatična završnica je večeras vidjena u Bregovima, ali uz frenetičnu podršku publike bodovi ostaju u Trebinju. Aplauzi za gostujuću ekipu i veeliki aplauz za Leove momke i stručni štab na kraju utakmice sve govore.

„Počeli smo jako loše sa dosta tehničkih grešaka, ali smo uspjeli sredinom prvog poluvrmena doći u egal. Nekoliko loših napada i na poluvrijeme idemo sa zaostatkom od 3 razlike. Početkom drugog poluvremena naša odbrana je bila stamena te opet stižemo rezultat. Opet dolazi do gresaka u napadu i na odmor idemo na minus tri gola u 50 minutu. I onda kreće odlična igra naših momaka, predvodjena fenonenalnim odbranama Miloša Kneževića. Posljednjih pet minuta svi u dvorani su bili na nogama. Na kraju velika i zaslužena pobjeda za opstanak u vrhu tabele i zadržavanje nepobjedivosti u ovih 5 kola, sa skorom 4 pobjeda i 1 neriješen rezultat.Gostima hvala na fer i korektnoj igri i sretan povratak kući i uspjeh u daljem toku šampionata i evropskog takmičenja“, kažu u RK Leotar koje čeka EHF nedjelja i pauza od 10 dana a onda nova domaća utakmica protiv RK „Iskra“ iz Bugojna.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Leotar Gračanica