XS
SM
MD
LG

Nole bi da partija

Novak Đoković posle četiri i po sata igre pobedio je Italijana Lorenca Muzetija (3:2) za plasman u osminu finala Rolan Garosa

- Hvala vam za najlepši meč, sa najviše uzbuđenja koji sam igrao ovde. Toliko adrenalina imam, ako imate neku žurku, dolazim, pravimo je - rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle spektakularne pobede protiv Italijana Lorenca Muzetija (3:2) za plasman u osminu finala Rolan Garosa.

Meč je trajao četiri i po sata, a završen je u 3.06 ujutro po lokalnom vremenu.
 
- Veliki respekt velikom ratniku Muzetiju za meč koji je igran ovako kasno ili rano ujutru. Rekao sam mu na kraju meča da je ovo neverovatno, bio je spreman da pobedi, prišao je vrlo blizu. Mogu reći da je on bio bolji na početku četvrtog seta, nisam imao rešenja za njegovu igru, odlično je igrao, sve što je radio je radio sa velikim kvalitetom. Bilo je to jako teško.

Đoković se posebno zahvalio navijačima, koji su ostali na tribinama.

Dali ste mi energiju u četvrtom setu, bio sam drugi igrač zbog vas. Ovo je neverovatno da ste ostali. Tri ujutru. Mnogo dece koja treba da spavaju, koji su mladi. Spektakularno, zaslužili ste ovo - istakao je Đoković.