XS
SM
MD
LG

Nova pojačanja u RK Leotar

Dosta uzbuđenja u RK Leotar ovog prelaznog roka a kako se čini moglo bi doći i do velikih promjena u igračkom kadru.

Najnovije pojačanje Leotara je golman Andrej Čolović i dolazi iz Rukometnog kluba „Obilić“. Nastupao je za Crvenu Zvezdu, „Partizan“, „Šamot“ , TGS Pforzheim (Njemačka liga).

„Raduje me što dolazim u jednu rukometnu sredinu kao što je Trebinje , sa velikim nestrpljenjem očekujem početak priprema. Nadam se da ćemo ispuniti zadate ciljeve za narednu sezonu. Daću sve od sebe kako bi opravdao ukazano povjerenje i pomogao klubu i saigračima“, izjavio je Čolović prilikom potpisivanja ugovora. On će zamijeniti na golu Veselina Savovića koji je odlučio da napravi pauzu u karijeri.

Poslije kratkih pregovora na obostrano zadovoljstvo paraf na produženje ugovora za sezonu 2024/2025. stavio je Željko Šukić.

Pouzdani lijevi bek biće sigurno jedna od udarnih figura sledeće sezone kako u odbrani tako i u napadu.

Novi član trebinjskog kluba za sezonu 2024./2025. je Mirko Mišetić. Igra na poziciji lijevog krila i seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine. U dosadašnjoj karijeri je nastupao za Rukometni klub „Izviđač Agram“, HRK „Međugorje“, SRK „Zrinjski“ iz Mostara i Rukometni klub „Sloboda“ iz Tuzle odakle upravo dolazi u naš Klub.

„Raduje me što sam postao član Leotara jer smatram da je to pravi izbor za moj daljni razvoj kao igrača. Za Leotar sam se odlučio iz razloga jer je Trebinje zdrava sredina te sam čuo samo najbolje o ljudima u i oko Kluba. Takođe su me privukle i visoke ambicije kluba kako na europskoj sceni tako i u domaćem prvenstvu.Nadam se da ću svojim igrama opravdati ukazano povjerenje te da ćemo zajedno proživjeti lijepe sportske trenutke“, rekao je Mišetić povodom potpisivanja ugovora. Dobra vijest je da je Marko Parežanin produžio vjernost svom Klubu. „Posebno smo srećni kada sklapamo Ugovore , sa momcima koji su potekli u našem Klubu.

Marko je jedno od najboljih desnih krila u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, reprezentativac Bosne i Hercegovine“, kažu u RK Leotar.

Ovim nije završen prelazni rok. Kako nezvanično saznajemo biće još dolazaka ali i odlazaka.

Izvor: Hercegsport


Leotar : Konjuh
Sloboda : Čelik Junior
Izviđač : Višegrad - HED
Sloga : Maglaj
Krivaja : Vogošća
Goražde : Gračanica
Bosna : Borac M:TEL
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Konjuh 1 1 0 0 2
2 Vogošća 1 1 0 0 2
3 Izviđač 1 1 0 0 2
4 Gračanica 1 1 0 0 2
5 Goražde 1 1 0 0 2
6 Višegrad - HED 1 0 1 0 1
7 Sloboda 1 0 1 0 1
8 Bosna 0 0 0 0 0
9 Leotar 0 0 0 0 0
10 Borac M:TEL 1 0 0 1 0
11 Krivaja 1 0 0 1 0
12 Maglaj 1 0 0 1 0
13 Sloga 1 0 0 1 0
14 Čelik Junior 1 0 0 1 0