XS
SM
MD
LG

1 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Pravda zadovoljena

12.11.2016 Slađan Jeremić

U slivu rijeke Drine, u zvorničkom kraju, često su i dugi niz godina dopirali zvuci Radio Podrinja iz Loznice. Svako je tražio po jednu želju, a da se tome posvetio i Mile Lazarević, vjerovatno bi kormilar Drine presluÅ”avao onu "Biću sve Å”to hoćeÅ”", koja je proslavila Bijelo dugmeā€¦

Detalj sa meča Tekstilac Kort - Drina 1:1 / foto: Derventa cafe

Želio je u Derventi bod, a ne vijeli plijen, jer skromnost je vrlina koja krasi samo rijetke.

Do cilja je stigao, doduÅ”e pred kraj susreta. Naime, u prvom periodu mreže se nisu tresle, a domaćin je bio za nijansu bolji. Tek Å”to je meč nastavljen, Marko Rastović poslužio je Igora Susakovića, ovaj centrirao za MiloÅ”a Perovića koji je pogodio cilj.

Onda su na scenu stupili gosti, a iskusni Dejan Plisnić u nekoliko navrata zaustavljao je neugodne udarce Zvorničana. Ipak, jedan nije. U 76. minutu pogodio je Nikola Mazić, ispostavilo se da je postavio i konačan rezultat utakmice.

Mile Lazarević je , sve su prilike, dobro naučio notni sistem, njegovo fudbalsko "bijelo dugme" proizvelo je u Derventi umilne note i na mjestu je zakopčano.

Da uÅ”uÅ”ka nade Zvorničana za Å”to boljim plasmanom. Dervenćani solidni i na vrijeme bodovno potkovani, pa im domaći remi neće naborati čelo.

TEKSTILAC KORT - DRINA 1:1 (0:0)

Strijelci: 1:0 Perović (48), 1:1 Mazić (76).
Stadion: Gradski u Derventi.
Gledalaca: 150.
Sudija: SiniÅ”a Lazić (Prijedor).
Žuti kartoni: Mazić, Ćulum(Drina).

TEKSTILAC KORT: Plisnić, Rastović, Jolović, Kovač, Đuričić, Perović (od 84. min. Rastović), Simović (od 58. min. Duspara), Milaković, Susaković, Komlenović, Đukić. Trener: Bojan Magazin.

DRINA: Maksimović, Zekić, Mazić, Ćulum, RaÅ”ević (od 65. min. Stevanović), Kikić (od 65. min. Vasić), Stojanov, Mijailović, Jokić, Pljevaljčić (od 84. min. Ikić), Ćosić. Trener: Mile Lazarević.

Igrač utakmice: Danijel Ćulum (Drina).

Fudbal Fudbal Prva liga Republike Srpske Tekstilac Kort Drina
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača