XS
SM
MD
LG

0 : 1
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Drina ohladila Krojače

09.09.2017 Slađan Jeremić

DERVENTA ā€“ Drina je iznenadila sve, savladala do sada neporažene Dervenćane, pa se kući vratila pevajući. Istina, domaćin je kuburio sa problemima personalne prirode, ali u fudbalu se samo rezultat vidi i pamti.

Ključni moment utakmice dogodio se u 31.minutu kada je Slađan Stupar matirao mladog DuÅ”ka Pećića. Za Tekstilac je sve bilo sivo činjenicom da je iskusni čuvar mreže Dejan Plisnić zadobio težu povredu Å”ake. Kada je u 37.minutu igru morao napustiti i Marko Rastović, sve je krenulo naopačke. Ipak, domaćin je bio bolji i silovitiji, ali je na golu gostiju bio raspoloženi Jovan Vižić, mladi čuvar mreže beogradske Crvene zvezde koji se nalazi na pozajmici u Zvorniku.

Drina je pokuÅ”avala uvećati prednost brzim kontra akcijama. Na kraju je odnela ceo plen. Zaslužen rezultat, ali da je domaćin bolje proÅ”ao ā€“ zasluženo bi i to bilo!

Fudbal je na dobitku i kada se samo jedan radujeā€¦

Tekstilac Kort ā€“ DrinaĀ  0:1Ā  (0:1)

Stadion Tekstilca. Gledalaca: 400. Sudija: Danijel Mandić (Kozarska Dubica) . Strelac: Stupar u 31.minutu. Žuti kartoni: Kovač(Tekstilac K.), Stupar, Lazić(Drina).

TEKSTILAC KORT: Pećić , Rastović (od 37.Ćorić ), Jolović , Kovač , Đuričić , M. Brković 5(od 56. Marić -), Perić , Milaković , Komlenović , Duspara (od 46.Susaković ), Zarić .

DRINA ZVORNIK: Ā Vižić , Majlović , Musić , Stjepanović (od 89.Kolaković ), Kikić , Damjanović (od 64.Krstić ), Ā Stupar , Dukić , Jokić , Kostić, Molerović (od 87.Lazić ).

Igrač utakmice: Slađan Stupar (Drina) .

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Tekstilac Kort Drina
NekoiNesto je ocenio igrača
Rijadd je ocenio igrača
damjan81 je podelio utakmicu
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača