XS
SM
MD
LG

1 : 2
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Modriča Alfa - Drina Modriča. Stadion: Dr. Milan Jelić. Sudija: Zoran Soknić (I. Sarajevo). Pomoćnici: Nemanja Vujadin (I. Sarajevo), Davor Vukašinović (Rogatica). Četvrti sudija: Aleksandar Njegomirović (Prijedor).Posmatrač suđenja: Predrag Strankić (Bijeljina). Delegta: Boško Furtula (Foča).
Tripić, Latzerski, Đekić, Lukić, Osmić, Tadić, Bamburić,N. Prljeta, Šuka, R. Prljeta, Kojić. Na klupi: Đurić, Branković, Purić, Zlatković, Pejić, Paležnica, Perić. Trener: Marko Stojić.
Bogićević, Trifković, Jevtić, Krstić, Mitrović, Blagojević, Marković, Stupar, Jokić, molerović, Spasojević. Na klupi: Lukić, Maksimović, Alempić, Smiljanić, Alić. Trener: Momčilo Stanić.
Izveštaj utakmice

Fenjeraš opržio Modriču

03.11.2018 Slađan Jeremić

MODRIČA – Modriča Alfa je ubeležila treći poraz u nizu, a fijasko kod kuće od poslednjeplasirane ekipe vruć je šamar koji bridi i peče.

Zvornički „fenjer“ upalio se i opržio apsolutnog favorita. U odsustvu predsednika kluba Petra Jelića iz zdravstvenih razloga, mnogi bi hteli da budu kolovođe, ali... Direktor Dragan Stević nije angažovao najsrećnija rešenja u smislu pojačanja, a potpredsednik kluba Ilija Jevtić toliko zna o vođenju kluba da je, primera radi, pre tri dana podelio igračima hartije papira da napišu šta misle o treneru Marku Stojiću. Apsurdno, ako se zna da je Stojić „patrijarh fudbala“ za vremešnog privrednika koji je pre godinu dana tvrdio da će Modriča Alfa u leto 2019.godine ući u Premijer ligu BiH, ali za takve domete potrebna je strategija, znanje, dobra organizacija, kvalitetan igrački kadar i – još mnogo toga!

U okršaju timova iz Modriče i Zvornika, u igri bez preteranog žara, domaćin je poveo u 38.minutu kada je Neđo Šuka ispoljio preciznost sa „bele tačke“. Prethodno je Radoslava Prljetu nepropisno zaustavio Vladimir Molerović.

U nastavku meča, sva tumbanja i loša atmosfera u i oko domaćeg kluba, koja se uvukla u modričke redove i tu danima stanuje, uticala je da gost dominira, a tim koji je imao prednost više nije ličio na sebe.

FOTOGRAFIJE VITO MRKONJIĆ

U 49.minutu Novica Marković je prošao kroz odbranu Modriče Alfa kao kroz mladu travu, pa centrirao, a Stefan Spasojević poravnao rezultat.

U 57.minutu Nemanja Đekić vratio je loptu do Melvina Osmića, ovaj nije znao gde bi s njom, pa kada je izgledalo da će Filip Blagojević stići do egzekucije, sapleo ga je Goran Lukić, te je Marković penaltik pretvorio u pobedu gostiju.

Najave šampionskih dometa Modriče bile su bacanje prašine u oči svima koji su uz taj kolektiv godinama. Zvorničani ovim trijumfom vraćaju nadu da će spasiti prvoligaški status.

U Modriči su zasluženo slavili...

Modriča Alfa – Drina 1:2 (1:0)

Stadion:“Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 100. Sudija: Zoran Soknić (Istočno Sarajevo) . Strelci: Šuka u 38.minutu(11 m) za Modriču Alfa, Spasojević u 49.i Marković(11 m) u 57.minutu za Drinu. Žuti kartoni: Tripić, R.Prljeta, Lukić, Bamburać, Đekić, Šuka, Purić(Modriča Alfa), Blagojević, Spasojević, Marković, Molerović, Alić(Drina). Crveni karton: Radoslav Prljeta(Modriča Alfa) u 84.minutu.

MODRIČA ALFA: Tripić , Lazareski , Đekić , Lukić , Osmić (od 78. Branković ), Tadić , Bamburać (od 57.Zlatković ), N.Prljeta (od 33.Purić 5), Šuka , R.Prljeta , Kojić .

DRINA: Bogićević , Trifković , Jevtić , Krstić , Mitrović , Blagojević , Marković , Stupar (od 65.Alić ), Jokić , Molerović , Spasojević (od 90.Maksimović ).

Igrač utakmice: Novica Marković (Drina) .

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Alfa Modriča Drina
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača