XS
SM
MD
LG

0 : 3
1.set
23 : 25
2.set
24 : 26
3.set
22 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Kaknju bodovi u Banjaluci

27.12.2018 M.KomÅ”o/KakanjLiveĀ  Ā 

26.12.2018. - U derbiju 11.kola Premijer lige, odbojkaši Kaknja u Banjaluci savladali domaći Borac rezultatom 3:0 i s bodom više i utakmicom manje zauzimaju drugo mjesto ispred ekipe Domaljevca

Zbog zauzetosti Sportske dvorane u Boriku, utakmica je umjesto u subotu odigrana u srijedu (26.12.). S obzirom da su zbog vremenskih neprilika odgodili utakmicu desetog kola na zahtjev Radnika, očekivalo se da će ove promjene negativno utjecati na izabranike trenera Aganovića i malo je ko očekivao ovako uvjerljiv trijumf protiv tradicionalno neugodnog Borca, koji ih je prošle godine pobjedom u Kaknju eliminisao iz Kupa Bosne i Hercegovine. Izgleda da je kod igrača Kaknja proradio inat i želja za revanšom i Banjalučani su pred svojim navijačima platili ceh.

Utakmica je opravdala epitet derbija. Sva tri seta bila su zanimljiva i rezultatski neizvjesna, što se može zaključiti i po ishodima setova i minutaže utakmice, koja je trajala sat i pol. Igrači Kaknja bolje su otvorili meč, preuzeli dominaciju i nisu dozvolili domaćim igračima da se nametnu i razigraju.Istina, nisu poklekli sve do samog finiša, osvojili su 23 poena, ali su ipak poklekli. Set je trajao 31 minut,što pokazuje da je bilo dosta uzbuđenja i neizvjesnost. Velika borba vođena je i u drugom setu kojeg su Švabini puleni dobili na poen razliku (24:26) i udvostručili dvodstvo. Već tad je bilo jasno da će domaći ostati bez bodova jer su igrači Kaknja steklo potrebno pouzdanje i treći set odigrali rutinski i stigli do maksimalne pobjede.

Trener Aganović prezadovoljan je odnosom i igrom svojih igrača, koji su deklasirali četveroplasiranu ekipu Borca i sa osam pobjeda i dva poraza zauzimaju drugu poziciju.

-Poslije pauziranja jednog kola i promjene termina ove utakmice zbog zauzetosti dvorane u Boriku, pomalo sam se pribojavao, ali moji igrači su odigrali odlično i zasluženo trijumfovali protiv veoma dobre ekipe Borca. Moja ekipa izgledala je odlično, nije bilo većih oscilacija i ovo nam je bila možda i najbolja partija sezone. Čestitam momcima na dobroj igri i zasluženoj pobjedi. U subotu nas čeka zaostali meč protiv Radnika i ako odigramo ovako kvalitetno i odgovorno, ne bih trebalo biti problema. Želja nam je da se pobjedom oprostimo od navijača i na odmor kraći odmor odemo sa još većom prednošÄ‡u u odnosu na Domaljevac, koji nam je jedini konkurent za drugo mjesto, kaže trener odbojkaša Kaknja Almir Aganović.

Borac – Kakanj 78 0:3

Sportska dvorana Borik u Banjaluci. Gledalaca 250.Sudije: Milan Nikolić(Brčko) i Jasmin Husejnović(Sarajevo). Delegat:Dragana Repić(Banja Luka). Utakmica 11.kola Premijer lige BiH.Borac-Kakanj 0:3, po setovima; 23:25, 24:26, 22:25.

BORAC: Bulović, Amanović, Kljajić, Veralas, Arežina, Ilić, Kuzmanović, Popović, Dejanović, Turanjanin, Mitrović.Trener:Mišo Marjanović.

KAKANJ 78: Januzović, Milovanović, Krivokapa, Šljivo, Mehić, Fazlić, Ružić, Zenović, Fejzović, Mustafić. Trener:Almir Aganović.

 

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Borac Kakanj 78
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
AmarZerem je podelio utakmicu
Mici22 je ocenio igrača