XS
SM
MD
LG

Mraz d.o.o i Delić transport remizirali u sjajnoj utakmici, drugo slavlje Kafe bara Lucus

No Name/ Nataša Golijanin

Zanimljivo veče je bilo sinoć na 62. po redu turniru u malom fudbalu "Koran-Pale 2024".

Kafe bar Lucus je ostvario i drugu pobjedu u grupi, ovaj put protiv zemljaka, PAN Sokolac 5:2. Stariji Sokočani su već do poluvremena imali četiri gola prednosti. Marko Radović je pogodio dva puta, a po gol su dodali Darko Gašević i Bojan Lukić. Uspio je PAN Sokolac u nastavku meča da dođe na 4:2 pogocima Kapovića i Ćirjanića, ali je Bojan Lukić drugim golom zapečatio sudbinu za drugu pobjedu u grupi Kafe bara Lucus.

No Name je bez većih problema slavio protiv KMF Željeznica 5:1. Po gol su postigli Dejan Jolović, Miloš Borovčanin, Njegoslav Papić, Siniša Škobo i Viktor Gluhović. Jedini gol za goste iz Trnova dao je Boro Mišović.

Zanimljiv i prilično tvrd meč odigrali su Lamagro iz Višegrada i Opština Kalinovik. Na paljanski pogon Ognjen Radović-Petar Živković Opština Kalinovik dolazi do 2:0. Blagoje Petković u 30. minuti uspjeva da prepolovi prednost, ali do kraja meča više niej bilo promjene, pa Opština Kalinovik u prvom meču na turniru dolazi do pobjede 2:1.

Za kraj večeri ostala je sjajna utakmica koju su odigrali Mraz d.o.o i Delić Transport, a najbolja utakmica turnira do sda završena je 5:5. Najzaslužniji što Mraz d.o.o nije izgubio u ovom meču je fenomenalni Aladin Luković koji je postigao četiri pogotka, uključujući dva posljednja kojima je stigao zaostatak svoje ekipe od dva gola razlike u finišu meča. Krenulo je sjajno po Mraz d.o.o jer pogotkom Sedina Mulaosmanovića već u 2. minuti dolze u vođstvo. Uzvraća Mihajlo Vuković u 7. minuti za 1:1, a potpuni preokret Delić transportu u 17. minuti donosi Bojan Marković i sa tim rezultatom se ide na odmor.

Aladin Luković svoj prvi gol postiže u 24. minuti za 2:2, ali Vuković brzo vraća novu prednost Delić Transportu 3:2. Kiša golova u samom finišu utakmice. Aladin Luković u 35. minuti izjednačuje na 3:3, ali brzo nakon toga Ognjen i Bojan Marković dva puta tresu mrežu za novo vođstvo Delić transporta 5:3. Ipak, uslijedio je pomenuti finiš futsalera Viteza, koji postiže još dva gola i završava se 5:5.

Rezultati (ponedjeljak)

No Name - KMF Željeznica 5:1

Kafe bar Lucus - PAN Sokolac 5:2

Lamagro - Opština Kalinovik 1:2

Mraz d.o.o - Delić transport 5:5

Raspored (utorak)

18.30 E-Sport - Mraz d.o.o

19.30 Kamavu - KMF Željeznica

20.30 Kafe Pinki - No Name