XS
SM
MD
LG

55.Međunarodni rukometni TV turnir šampiona "Doboj 2024": Vesprem predvodi listu učesnika

Rukometni spektakl u Doboju ove godine održava se od 28.avgusta do 1.septembra. Poznati su svi učesnici a to su: višestruki šampion Mađarske Vesprem i višestruki učesnik završnice Lige šampiona, tu je po treći put uzastopno egipatski velikan Al Ahli, po prvi put u Doboj dolazi Tatabanja iz Mađarske, šampion Turske Bešiktaš, rukometni div iz regiona i apsolutn vladar Hrvatske RK Zagreb, takođe i vječiti šampion Srbije Vojvodina iz Novog Sada, dobojska publika imat če priliku da gleda samo šampione i ponovo će gledati makedonskog prvaka Eurofarm Pelister iz Bitolja, na kraju najviše aplauza dobit će domaća Sloga.
Dobojski turnir je najjači turnir u Evropi i Svijetu. Oni koji ne dođu na Stadion sportskih igara priliku če imati gledsti utakmice na RTRS i Arena sport kanalima. Ulaznice za turnir će uskoro biti puštene u prodaju, tako da svi zainteresovani mogu na vrijeme da obezbjede mjesto na tribinama.
-Međunarodni rukometni TV turnir šampiona u Doboju predstavlja najjači turnir u regionu a i šire. Kaodokaz toga je da je prošlogodišnji pobjednik Barselona se okitila titulom šampiona Evrope. Očekujemo nezaboravnu atmosferi i izvanredne mečeve koji će ostati u sjećanju svim ljubiteljima rukometa i sporta. Turnir će pratiti brojni drugi sadržaji, edukativni seminari, izložbe kao i mnoga iznenađenja, aktivacija za publiku u našoj Fan zoni koja će i ove godine biti neizostavan dio turnira. Pozivam sve ljubitelje rukometa da na vrijeme obezbjede ulaznice za turnir. Mi čemo dati sve od sebe da organizaciju podignemo na viši nivo. -rekao je Danijel Šarić dobojski rukometni as i predsjednik Izvršnog odbora turnira.