XS
SM
MD
LG

Vesna Miletić delegirana u Slovačku i Gruziju


Nakon što je krajem prošle godine uvrštena na "FIFINU" listu te u aprilu i suđenih prvih međunarodnih utakmica, pred Vesnom Miletić su novi sportski izazovi.

Kako piše na internet stranici "FIFA", Paljanka Vesna Miletić, fudbalski FIFA sudija na "A" listi, delegirana je u Slovačku i Gruziju na mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u seniorskoj ženskoj konkurenciji.

U duelu Slovačke i Škotske koji se igra 12 . jula u Nitri / Slovača u sklopu grupe B2 obavljaće ulogu četvrtog sudije, dok će meč voditi Merima Čelik uz asistenciju Merime Tanović i Tamare Došen sve iz BiH.

Naša junakinja, Vesna Miletić docent doktor fizike na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, nekadašnja članica neprikosnovenog šampionskog sastava SFK "2000 Sarajevo", igrala je i za mlađe selekcije BiH, u Tibilsiju / Gruzija u susretu između Bjelorusije i Kipara, grupa C1 biće na centru sa pomoćnicima Merimom Homarac i Aidom Jusufović, dok će četvrti sudija biti Nejra Halać sve iz BiH.

Ovoj izuzetno vrijednoj i skromnoj Paljanki koju krase najljepše vrline, iskreno želimo da na zadovoljstvo svih obavi posao na najvišem nivou uz to još i mnogo suđenja na međunarodnoj sceni.