XS
SM
MD
LG

 Jahorina - Ljetna oaza puna avanture

Jahorina


Kada pomislite na ljetnu oazu, vjerovatno vam Jahorina ne pada odmah na pamet. Ali, možda biste trebali razmisliti dvaput. Ovaj planinski biser, poznat po svojim zimskim čarima, pretvara se u pravo zeleno utočište tokom ljetnih mjeseci.
 
Iako je letnja sezona otvorena pre samo par dana do sada je Jahorinu posjetilo preko 7.500 gostiju koji su ostvarili oko 12.000 prolaza na letnjim atrakcijama.  Na početku ove sezone, Jahorina je dodatno ugostila i rukometni i košarkaški kamp sa oko 800 djece. Naš cilj je jasan – želimo stvoriti planinu koja je pristupačna svima i na kojoj će djeca rasti i razvijati se. Uvek ističemo da smo do sada iskoristili samo 10% potencijala Jahorine, a već smo prepoznati kao destinacija koja nudi mnogo.
 
Sa čak 26 atrakcija, Jahorina pruža nezaboravno iskustvo za svakog posjetioca a posebna atrakcija u danima otvaranja bio je snijeg koji su iz olimpijskog centra proizvodili. Svaki dan na ovoj planini, od 10 do 20 časova, možete uživati u panoramskoj vožnji gondolom Poljice i najdužem Alpinu coasteru u Jugoistočnoj Evropi. Adrenalinske aktivnosti poput Butterfly, Tower, Loopster i Nautic Jet, Sky Dive i Zip Line dostupne su od 10 do 18 časova, dok Turistički vozić „Srećko" otkriva sve prirodne ljepote planine. Ove godine možete istraživati prirodu i jahanjem konja od 11 do 18 časova po prelijepim planinskim vrhovima.


 
Za ljubitelje avanture, tu su jedini off-road karting u regionu, X Raycer, dva dječija parka „Poljice" i „Rajska", plaža na 1879 metara nadmorske visine, pedaline, kajaci i lopte za hodanje po vodi. Bike park, biciklističke staze, tereni za fudbal i košarku, kao i najljepše staze za šetnju, čekaju na vas.
 
I kako su posjetioci do sada navikli, ove godine imamo dvije nove atrakcije - trampolinu i Olimp tubing na vrhu planine. Jahorina radi svakodnevno i pozivamo sve da dođu i uživaju u onome što nudimo. Naše najposjećenije atrakcije, gondola i alpine coaster, kao i zip line i avantura park, samo su početak nezaboravnog iskustva koje vas čeka.
 
Dođite, istražite i uvjerite se zašto je Jahorina prava ljetna oaza puna avanture.