XS
SM
MD
LG

Vučić „Orlovima“: cijela Srbija i Republika Srpska su uz vas

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije u avionu "Orlova" FOTO: buducnostsrbijeav

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ušao je u avion reprezentacije Srbije pred polijetanje za Njemačku na Evropsko prvenstvo i poželio zdravlje, sreću i dobar rezultat ekipi na najvećem fudbalskom turniru ove godine.

Na društvenim mrežama pojavio video-snimak Vučićevog govora fudbalerima.

"Samo hoću da vam se zahvalim na svemu i da vam kažem da ste primijetili da sada svi ćute u Srbiji i da se svi prave kao da ništa ne očekuju. Ustvari, momci hoću da znate da se svi nadamo da uradite mnogo više od onoga što i sami mislite da je moguće. U nedjelju, kad se bude igrala utakmica protiv Engleske, na ulicama neće biti nikoga živog, hoću da znate da će cijela Srbija biti uz vas, mnogo vas volimo, pobijedili ili izgubili bićemo uz vas, a vi samo dajte sve od sebe, bori se za Srbiju i beskrajno vam hvala za svu radost koju ste do sada donijeli"

"Napravili su Englezi vazdušni most Gelzenkirhen - London, biće ih više nego naših, ali će naši navijači hrabro da vas bodre. I u svakom trenutku da znate da su cela Srbija i cijela Republika Srpska uz vas. Sve najbolje vam želim i ja ne mogu da kažem 'Učestvujte', već idite tamo pobijedite ih sve, pa i ako izgubite, mi ćemo vas dočekati kao pobjednike", rekao je Vučić.

Reprezentacija Srbije odletjela je u Nemačku u utorak popodne i stići će u svoju bazu u Augsburgu do kraja dana. Tamo će se spremati za nedjelju i prvi meč na turniru - protiv Engleske u Gelzenkirhenu.