XS
SM
MD
LG

Kafe Domino Pale i E-Sport u finalu Memorijala "Boško Vujadin"

Kafe Domino Pale

Kafe Domino Pale i E-Sport igraće u finalu 23. po redu Memorijalnog turnira "Boško Vujadin" u Kasindolu.

Paljani su u polufinalu sa 4:1 savadali Elbrus Jahorinu. Sa dva brza gola u završnici prvog poluvremena Kafe Domino dolazi do 2:0. Strijelci su bili Ognjen Radović i Đorđe Stupar.  Samo što je počelo drugo poluvrijeme pogađa i Petar Živković i već tada se nazirao pobjednik u ovom meču.

Uspio je Elbrus Jahorina da smanji golom Srđana Pejovića u 26. minuti, ali je sve dileme oko pobjednika otklonio Pavle Sladoje pogotkom za 4:1.

E-Sport nije imao problema protiv Kasindola. I jedni i drugi su bili nekompletni, ali su se mnogo više osjetili izostanci kod Kasindola, te na kraju E-Sport slavi pobjedu 6:0. Na poluvremenu E-Sport ima prednost od 3:0, a pogađaju Dejan Debelnogić, Milan Muminović i Nemanja Lukić. U nastavku susreta još tri pogotka. Hettrik je kompletirao Dejan Debelnogić, a Nemanja Lukić dodaje još jedan za konačnih 6:0.

Utakmica za treće mjesto između Elbrus Jahorine i Kasindola igra se danas od 18 sati, a finale ja na rasporedu u 19 sati.

Jučer je odigran i humanitarni turnir veterana na kojem su učestvovali Slavija, Famos, Željeznica Trnovo i Kasindo, a osvajač je FK Slavija, dok je za liječenje Miloša Božovića skupljeno 2148 KM.

 

Veterani Slavije