XS
SM
MD
LG

Održan sastanak u FS Republike Srpske na temu omladinskih liga

Detalj sa sastanka u Savezu u Banjaluci FOTO: FSRS

Konsultativni sastanak na temu problematike u omladinskim ligama Republike Srpske i BiH održan je danas u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske u Banjaluci.

Sastanak je sazvao Dejan Lukendić, generalni sekretar FSRS, a na njemu su, u radu i diskusiji, aktivno učestvovali još i potpredsjednici Dragan Banjac i Zoran Deket, te predstavnici takmičarskih organa Vladan Simeunović, Mile Mandić i Radika Marić.

Usvojeno je nekoliko zaključaka koji će biti upućeni na razmatranje i usvajanje Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Republike Srpske čija sjednica je zakazana za srijedu, 10. jula u 17 časova takođe u Banjaluci.

Razgovaralo se i o Propozicijama takmičenja, Disciplinskom pravilniku i do sjednice Izvršnog odbora Goran Đukić, stručni saradnik za sportska pitanja u Savezu zadužen je da predloži sastave liga čije takmičenje vodi Fudablski savez Republike Srpske.

Klubovi Prve lige Republike Srpske su dužni da imaju tri omladinske kategorije: pioniri, kadeti i juniori, a Druge lige dvije – pionire i kadete.

Dejan Lukendić, Dragan Banjac i Zoran Deket FOTO: FSRS

Radika Marić, Mile Mandić i Goran Đukić FOTO: FSRS

Dragan Banjac i Zoran Deket, potpredsjednici FS Republike Srpske FOTO: FSRS