XS
SM
MD
LG

2 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Slavija pala u Foči (video)

04.04.2018 Administrator DC

Fudbaleri Sutjeske su nastavili uspeÅ”nuĀ prolećnu seriju. U solidnoj fudbalskoj predstavi, izabranici Miljana Radanovića su stigli do novog trijumfa i potvrdili da će biti tvrd orah za sve protivnike u prvoligaÅ”kom karavanu RS.Ā 

Ā Tek Å”to je počeo susret ,praktično iz prve ozbiljnije situacije pred golom Slavije, aĀ  nakon centarÅ”uta u kaznenom prostoru gostiju ,TauÅ”an je igrao rukom, odlični sudija Mirić je bez razmiÅ”ljanja pokazao na belu tačku,Ā  a siguranĀ  sa jedanaest metara je bio kapiten domaćeg tima.Nikola Mojović.

Radost domaćeg Ā tima trajala je samo četiri minuta, u jednoj gužvi pred domaćim golom najbolje se snaÅ”ao BojanićĀ Ā i poravnao rezultat.

Fočaci nisu posustali , dobra akcija domaćeg tima usledila je u 13.minutu, ponovo je Mojović započeo napadĀ Ā ,ubacio sa desne strane a Pljevaljčić je sa distance glavom pogodio mrežu gostiju iz Istčlnog Sarajeva.

Niko na stadionu u FočiĀ  u Ā tom trenutku nije mogao pomisliti da će to biti i krajnji ishod ovog meča.Ipak treba istaći da je Sutjeska i u drugom delu dominirala,propustila nekoliko izgledih prlika i na kraju potpuno zasluženo slavila.

SUTJESKA (F) - SLAVIJA 2:1 (2:1)

Gtradski stadion u Foči. Gledalaca: 200. Sudija:Mladen Mirić (Bijeljina). Strelci: Mojovći u 3.(iz penala) i13.Ā Ā Pljevaljčić u 1(Sutjeska) aĀ Ā Bojanić Ā 7. (Slavija). Žuti kartoni.: Mojović, V. Ivanović (Sutjeska), Minić (Slavija).

Sutjeska (F) : Avramović ,Lukić ,Mrgud (od 70.V.Ivanović), RađevićĀ , A.Ivanović , MojovićĀ , Danilović , Mihajlović ,Pljevaljčić (Ā od 71.M.Ivanović ) Radović ,Filipović .

Slavija: Nedžibović ,Milenković Ā (od 54.Minić ), Muharemović , Popovac (od 60.Ā Parađina), Bojanić (od 46.Å krba) ,Hasković, Milisavljević ,TauÅ”an ,Babić ,Engelman ,Veljović .

Igač utakmice.Bojan Mihajlović (Sutjeska)

Sutjeska - Slavija

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sutjeska Slavija
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača