XS
SM
MD
LG

21 : 19
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Sloga bolja od Centrotransa

15.10.2017 Nenad Vasić

U veoma uzbudljivoj utakmici sa jakim odbranama Sloga je uspjela da zabilježi novu prvenstvenu pobjedu protiv povratnika u premijerligaŔko druŔtvo, Bosne Centrotrans iz Visokog, slavivŔi rezultatom 21:19 (11:10). Prisutni gledaoci mogli su da uživaju u jednoj dinamičnoj igri sa obje strane.

Sloga je već na startu meča krenula furiozno kada su u 9. minuti imali vođstvo od 5:1, pa je već u ranoj fazi trener gostiju bio primoran da zatraži tajm aut. To je urodilo plodom, njegovi igrači se trgli i zaigrali bolje i smanjili zaostatak na dva gola 8:6 (17.minut). U 19. minutu rezervni čuvar mreže Sloge Đorđe Bosić odbranio je sedmerac Enesu Skopljaku. Poslije toga Sloga čitavih osam minuta nije uspjela da zatresu protivničku mrežu. To su gosti iskoristili i serijom 3:0 dva minuta prije odlaska na odmor stižu do izjednačenja 9:9. Međutim do kraja su Gavrić i Pavlov se pobrinuli da Sloga na odmor ode sa vođstvom 11:10.

U nastavku gledamo atomsku odbranu gostiju kada Sloga 15 minuta nije uspjela da postigne gol. Ali ni Visočani nisu bili toliko efikasni postigli su samo četiri gola u tom periodu za vođstvo 11:14. Dobojskim rukometaÅ”ima nije niÅ”ta polazilo za rukom, čak su promaÅ”ili dva udarca sa sedam metara, prvo Pavlov a zatim i Srđan Gavrić.

Prvi gol u nastavku Dobojlije postižu tek u 45.minutu preko Branka MiÅ”anovića za 12:14. Tada su se razigrali Nemanja Zekić i Milan Pavlov koji svojim golovima donose potpuni preokret i vođstvo svom timu 16:15 u 52.minutu. Minut kasnije Tulendić donosi dva gola prednosti 17:15. U 53.minutu direktan crveni karton u redovima domaćih dobija Srđan Gavrić nakon jednog oÅ”trog prekrÅ”aja nad Harmandićem. Igrača viÅ”e gosti koriste da se vrate na minus jedan. Ali onda na scenu stupaju Aleksandar Milojević koji postiže svoj prvi gol na utakmici ali zlata vrijedan za 18:16 i Danijel Pejić koji sa svoja dva pogotka faktički rjeÅ”ava meč, 20:17 (56.minut). Nedugo zatim Nemanja Zekić postiže novi gol kada je na semaforu zasijalo 21:17 nepuna tri minuta prije kraja. Gosti su golovima iskusnog Adnana Harmandića samo ublažili poraz 21:19.

Najzaslužniji za novi trijumf Sloge bili su golman Milutin Bogdanović sa 12 odbrana, te Milan Pavlov sa 9 i Nemanja Zekić sa 4 gola. Kod gostiju najefikasniji su bili Adnan Harmandić sa 6 i Haris Limo sa tri gola.

SLOGA ā€“ BOSNA CENTROTRANS (V) 21:19 (11:10)

Dvorana: SrednjoÅ”kolskog centra. Gledalaca: 300. Sudije: Darko Džeba i Andrej Kolobarić (Mostar). Delegat: BoÅ”ko Čađo (Kozarska Dubica). Sedmerci: Sloga 6(4), Bosna Centrotrans 5(4). Isključenja: Sloga 4, Bosna Centrotrans 4.minuta. Diskvalifikacija (crveni karton): Srđan Gavrić (Sloga) u 53.minutu.

SLOGA:Ā Bogdanović (13 odbrana), Pejić 2, Nedić, Simić, Tulendić 2, PetruÅ”ić, MiÅ”anović 1, Zekić 4, Lazić, Pavlov 9(3), Uljarević, Gavrić 2(1), Trifunović, Bosić (odbrana, sedmerac), Milojević 1, Sauka. Trener: Danko Panić.

BOSNA CENTROTRANS:Ā Grčo (9 odbrana), Memić, Burić 1, Harmandić 6(2), Buljina 2, Balta 1, Čabaravdić, Keso, Divković 2, Imamagić, Limo 3, Jamaković, Omanović, Skopljak 2(2), Travančić 2, Pekić. Trener: Dragan Zovko.

Igrač utakmice: Milan Pavlov (Sloga)

RK Sloga Doboj

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Sloga Bosna Centrotrans
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača