XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Pljevaljčić presudio Slobodi

05.05.2018 SlaviÅ”a VukaÅ”inović

Novim trijumfom pred svojim navijačima fudbaleri Sutjeske su se udaljili iz opase zone i ulaze u mirnu zavrŔnicu doigravanja za opstanak u prvoligaŔkom karavanu RS.

Gosti iz Mrkonjić Grada su dugo odoljevali,Ā  ali su na kraju stadion pokraj Ćehotine Ā morali napustiti pogunte glave. Većim delom utakmice domaći igrači su imali jalovu inicijativu,Ā  dok se Sloboda uglavnom branila i pokuÅ”avala da brzim kontranapadima ugrozi domaći gol.

Iz prvog dela treba izdvojiti prilike Sekulovića u petom, dva minuta kasnije Drakula, kojiĀ  je ozbijlno zapretio i uĀ  petnasetom minutu . Hendikep za domaći tim se desio u 28. minutu kada se povredio jedan od najboljih igraÅ”a Fočaka, RaÅ”ević koji je morao napustiti igru,Ā  Å”to je otupilo i oÅ”tricu napada Sutjeske .

I u drugom delu Fočaci su imali laganu terensku inicijativu,Ā  ali ipak su prvi zapretili gosti u 59 .minutu kada je udarac Malinovića zavrÅ”ioĀ Ā pored desene stative domaćeg gola.

Potom je uzvratio Mojović u 62 .minutu kada je Å”utirao preko gola,vrlo dobru priliku nije realizovao Ā Danilović u 68. minutu.

I konačno u 81 .minutu usledila je Å”kolska akcija domaćeg tima, najbolji akter ovog meča Nikola Mojović je uposlio Lukića, mladi napadač Fočaka je prosledio do Mrguda,Ā  Ā koji je odlično asistirao Ognjenu Pljevaljčiću,Ā  a on je Ā smestio loptu iza leđa nemoćnog Kovačevića za minimalnu, ali potpuno zasluženu pobedu Sutjeske.

I LIGA RS U FUDBALU

SUTJESKA (F) - SLOBODA (MG) 1:0 (0:0)

Gradski stadion; Gledalaca.200.Sudija: Mladen Mirić (Bijeljina) . Strelac: Pljevaljčić u 81.minutu . Žuti kartoni:Drakul ,A.Ivanović (Sutjeska),Ā  Perović (Sloboda).

SutjeskaĀ  (F): Avramović , MrgudĀ  ,RaÅ”evićĀ (od 28. min.LukićĀ  ) , A.Ivanović Ā (od 90. min.V.Ivanović), MojovićĀ  ,Sekulović Ā ,M.Ivanović Ā (od 80. min.Radović), Drakul Ā ,Danilović Ā  ,Mihajlović Ā Ā ,Pljevaljčić Ā .

Sloboda (MG): Kovačević Ā ,Jekić Ā ,Topić Ā  ,Peno Ā (od 62. min.Perović), Savanović Ā Ā ,ĐukarićĀ  Ā  (od 85. min.Stamenković),Crnomarković Ā ,Gračanin Ā (od 62. min. Anđelić)Ā  ,Sladojević Ā Ā ,Malinović Ā  ,StijepićĀ  ,

Igrač utakmice:Nikola Mojović (Sutjeska)

Ā 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske - Liga za opstanak Sutjeska Sloboda
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača