XS
SM
MD
LG

0 : 2
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Oprezno u Zvorniku

13.11.2019 Sportki žurnal

Trenutno poslednjeplasirani tim premijerligaškog karavana BiH Zvijezda-09 iz Etno sela Stanišići u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske gostuje u Zvorniku kod Drine. Crveno-beli su favoriti protiv nekadašnjeg premijerligaša, a danas drugoligaša, ali su izabranici trenera Adnana Zildžovića svesni činjenice da im pobeda neće doći sama od sebe i da će morati na terenu da se izbore za nju.

-Prvenstvenu pauzu počinjemo takmičarskom utakmicom u Kupu Republike Srpske i nastojaćemo da u Zvorniku prikažemo dopadljivu, efikasnu igru, odnosno ostvarimo rezultat koji će nas odvesti dalje, u polufinale. Mislim da imamo rivala po meri, a ovaj meč će nam poslužiti i da vidimo s kakvom formom i snagama ulazimo u poslednja tri kola prvenstva koje je za nas, ipak, prioritet – rekao je Adnan Zildžović, trener kluba iz Etno sela Stanišići.

 

Svesni su u taboru Zvijezde-09 da ih očekuje zahtevna utakmica u Zvorniku protiv čvrste i neugodne ekipe Drine.

-Pred nama je izazovnih i zahtevnih 90 minuta, Drina se sigurno neće skloniti, moraćemo da budemo oprezni i da ne srljamo jer domaćin zna da kažnjava greške. Zvorničani su minulog vikenda ostali neporaženi u derbiju u Trebinju protiv Leotara i taj rezultat nas opominje da trebamo da budemo ozbiljni i na maksimalnom nivou. Verujem u našu pobedu – istakao je Milun Avramović, golman Zvijezda-09.

Fudbal Fudbal Kup Republike Srpske Drina Zvijezda 09
Trako45 je podelio utakmicu
Amelpehlic je ocenio igrača
Amelpehlic je ocenio igrača
Amelpehlic je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača