XS
SM
MD
LG

FSRS dobija novi Izvršni odbor: Evo ko će biti "fudbalska vlada" naredne četiri godine

Fudbalski savez Republike Srpske sutra će dobiti novi Izvršni odbor na Skupštini Fudbalskog saveza Republike Srpske, a danas je sa Izvršnog odbora otišao prijedlog za glasanje. Skupština može usvojiti postojeći prijedlog, eventualno dodati nekog od svojih prijedloga na glasanje.

Pored predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske Vice Zeljkovića, u Izvršni odbor FSRS za ovaj period su ušli i Dragan Banjac, Zoran Deket, Petar Jelić, Mirko Milošević, Nedeljko Ćorić, Miroslav Kršić, Rajko Mičeta, Dragomir Džajić, Mladen Bosančić i Mladen Jovičević.

Što se tiče popune IO N/FS Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković ide automatski, a donesena je odluka da PFS Bijeljina i FS PSR također dobiju direktnog člana IO N/FS BiH, a Skupština će donijeti odluku ko će to biti ispred PFS Bijeljina, Radika Marić ili Dragiša Đurić, odnosno Milorad O. Lale ili Milan Renovica u FS PSR.

Ostala četiri područna saveza idu u ukrštanje, tako da će se glasati između Miloša Brkića (PFS Gradiška) i Miroslava Kršića (PFS Doboj) za jednog člana, a drugi će se dobiti iz preglasavanja PFS Prijedor (Goran Velaula) i PFS Trebinje (Žarko Laketa).