XS
SM
MD
LG

3 : 1
1.set
25 : 23
2.set
24 : 26
3.set
25 : 23
4.set
25 : 14
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Treći trijumf Jahorine

19.11.2017 Miljan RaÅ”ević

OdbojkaÅ”ice "Jahorine" iz Pala zabilježile su sinićĀ treću pobjedu u Premijer ligi BiH nakon Å”to su na svom terenu savladale goŔće iz Banjaluke, ekipu "Banjaluka Volley" sa 3:1 (25:23; 24:26; 25:23, 25:14).

Paljanke su odigrale prilično dobru i tvrdu utakmicu, iako su drugi set izgubile na osnovu nekoliko greÅ”ki, vratile su se u igru Å”to je najbitnije i tri boda ostavile kod kuće.

Prvi set prolazi dobro za domaći sastav, dok je drugi prilično namučio obje ekipe, a osvajaju ga Banjalučanke uz dosta napora.

U trećem setu se vraća "Jahorina", osvaja ga identičnim rezultatom kao prvi, dok je četvrti i posljednji set u potpunosti pripao "Jahorinkama".

Nakon sat i četiri minute vremena, Paljanke pobjeđuju drugi meč zaredom i time zauzimaju petu poziciju na tabeli Premijer lige BiH za žene.

Trener "Jahorine" Danilo Tadić rekao je za naÅ” portal da je zadovoljan ovom utakmicom i da je najvažnije Å”to su sva tri boda ostala na Palama.

U 7. kolu Premijer lige BiH "Jahorinke" će gostovati "Kuli Gradačac" u Gradačcu.

JAHORINA:Ā Vrećo, Filipovac, Krunić, Tanasković, Milidrag, KrajiÅ”nik (c), Stevanović, Gutalj, Klačar, Jegdić, Kosorić, Komlenović.

BANJALUKA VOLLEY:Ā Urta, Rajak, Đapa (c), Marković, Savić, Vujnović, Stojanović, Simić, Biberčić, Å akotić, Milica Protić.

Ā 

Jahorina - BL Volej

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Jahorina BL Volley
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača