XS
SM
MD
LG

86 : 84
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Mijovć porazio Slobodu

05.03.2018 Tekst i foto: Slobodan Dakić

MRKONjIĆ GRAD-KoÅ”arkaÅ”i Mladosti u 21.kolu Premjer lige BiH u Mrkonjić Gradu, pobjedili su Slobodu iz Tuzle 86:84.To je veoma važna pobjeda koÅ”arkaÅ”aka Mladosti, koji sada imaju skor devet pobjeda i devet poraza, a Tuzlaci četri pobjede i 14 poraza.

Mrkonjićani će definitivno igrati Ligu za ostanak i kako sada stvari stoje u borbi za opstanak ulaze sa sedam smigurnih bodova.Ukoliko bi u srijedu pobjedili VogoŔću u gostima i teoretski bi obezbjedili opstanak u ligi.

KoÅ”arkaÅ”i Mladosti do pobjede su doÅ”li deset sekundi prije kraja,poenima Stefana Mijovića, koji je maestralno odigrao meč i bio nerjeÅ”iva enigma za koÅ”arkaÅ”e Slobode.Gosti su imali napda, ali su se domaći koÅ”arkaÅ”i uspijeli da se odbrane i zabilježe važnu pobjedu, s rivalom sa kojim će igrati Ligi za opstanak.

KoÅ”arkaÅ”i Slobode, cijelo vrijeme meča bili su u vodstvu, a najveća prednost je iznosila 15 poena.Domaći koÅ”arkaÅ”i 60 sedkundi prije kraja uspijeli su da poravanaju rezultat na 84:84, poenima Vladimira Aleksića.I u dramatičnoj zavrÅ”nici da zabilježe važnu pobjedu.

Trener Mladosti Goran Sladojević, sijaom je od sreće po zavrÅ”etmu meča i pobjed njegove ekipe.

-NiÅ”ta drugo ne mogu da kažem nego da čestitam svojim igračima na junačkoj pobjedi.Kada u ovakovom meču zabilježiÅ” pobjedu sve statistike nisu važne, važna je samo pobjeda i osvojeni bodvi.Mora reći da nam nije bilo lako, jer smo igrali bez povrijeđenog Nikole Kočevića, a na utakmici su se povrijedili Sretan Knežević i DuÅ”a Hukić, pa smo igrali bez centara do kraja mečaĀ - rekao je Sladojević.

Treneru Slobode Ivan Velić iskusnom stručnjaku, koji je ekipu preuzeo prije četri dana teÅ”ko je pao poraz, jer je njegova ekipa tridsetedevet minuta bila u vodstvu.

-Izgubili smo utakmicu u samoj zavrÅ”nici meča.Presudilo je to Å”to smo imlai 26 greÅ”aka, a domaćin trinest.Faktički smo sami poklonili pobjedu Mladosti - rekao je vidno utučen Ivan Velić.

U domaćem sastavu Stefan Mijović postigao je 26, a kod gostiju sa Enes Latifagić 16 poena.

Foto: Slobodan Dakić

Mladost - Sloboda

Premijer liga Premijer liga Prvenstvo BiH Mladost Sloboda
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača