XS
SM
MD
LG

U Vukosavlju uručene lopte za 17 klubova

VUKOSAVLJE – Vršilac dužnosti načelnika Vukosavlja Dejan Jović i njegov prethodnik Borislav Rakić organizovali su gala manifestaciju u Centru za kulturu u Vukosavlju i ,tom prilikom, predstavnicima 17 klubova uručili po tri selekt lopte.

Predsednik Opštinskog fudbalskog saveza Modriča Miodrag Đurić zahvalio se svima koji doprinose razvoju najpopularnijeg sporta.

„Svi učesnici su shvatili da OFS Modriča radi izuzetno korisnu stvar za fudbalske klubove. Zahvalan sam i Mariju Đuranu koji svojim angažovanjem u OFS Modriča, u Fudbalskom savezu Republike Srpske i BiH doprinosi da naše klubove pomognemo i da možemo upriličiti ovakve i slične manifestacije“, rekao je Đurić.

Sa novim loptama ovogodišnji finalisti Kupa OFS Modriča, koji se igra uz Vidovdan, Dan opštine Modriča, nastupiće i u toj najvažnijoj utakmici.

„Nama je u cilju da odbranimo trofej. Nadamo se dobroj utakmici i punim tribinama stadiona u Modriči. Neka pobedi ko bude bolji i uspešniji“, rekao je Slaviša Stojanović, predstavnik Omladinca.

Sloga iz Dugog Polja je oktobra prošle godine obeležila pola veka postojanja. Sada žele da osvoje trofej opštinskog kupa.

„Nemamo ništa protiv da sa novim loptama uzmemo trofej. Borićemo se, neka pobedi bolji. Moramo i sportsku sreću prizvati u pomoć. Verujem da će ona biti na našoj strani“, optimista je Slogin Mihajlo Smiljanić.

Zadovoljan da je još jedna manifestacija u Vukosavlju uspela bio je Dejan Jović, prvi čovek ove lokalne zajednice.

Dejan Jović

„Meni je neizmerno drago da smo uspeli na jednom mestu da okupimo predstavnike svih klubova iz OFS Modriča. Tu je i naša Sloga iz Jakeša. Čestitatm svima na završetku sezone i klubovima koji su ostvarili određene uspehe i nadam se da će nastaviti da se bore za više ciljeve. Jer, veći kvalitet privući će publiku. Moramo dodatno ulagati u sport, da našu omladinu odvojimo od video igrica, mobilnih telefona i da ih vratimo na sportska borilišta“, istakao je Jović.

Korisna priča otišla je iz Vukosavlja...