XS
SM
MD
LG

Presrećna Angelina

Foto:sas.org.rs

Srpska atletičarka Angelina Topić rekla je da oseća olakšanje i zadovoljstvo zbog srebrne medalje koju je osvojila u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u Rimu.

- Kao i uvek bez teksta sam, treba vremena da se slegnu utisci, ali presrećna sam, prezadovoljna. Toliko dugo sam ovo iščekivala, osećam olakšanje ali najviše zadovoljstvo, prvi put sam po mojim standardima ostvarila odličan rezultat na velikom prvenstvu. Jako mi je drago što se to desilo sada - rekla je Topićeva, preneo je Srpski atletski savez.

Angelina je večeras u Rimu osvojila srebro sa preskočenih 197 centimetra. To je njena druga medalja na evropskim prvenstvima, nakon što je pre dve godine u Minhenu osvojila bronzu.

- Evropska prvenstva imaju posebno mesto u mome srcu. Prvu veliku medalju osvojila sam pre dve godine u Minhenu, mnogo mi je drago, presrećna sam. Zaletište je bilo sjajno, sam stadion, atmosfera. Morali smo da imamo 'čvrstu' glavu, danas nisu bili savršeni uslovi za skakače, bilo je toplo i nevetrovito, presekla nas je kiša. Sigurna sam da je mnogima to bio problem, ko je bio najjači mentalno danas je ostvario najbolje rezultate.