XS
SM
MD
LG

1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Krupa - Radnik 1:1, svi zadovoljni podjelom bodova

06.04.2017 DuŔan Repija, Glas Srpske

Fudbaleri Krupe i Radnika podijelili su bodove (1:1) u drugom kolu Lige za prvaka, a ovakvim ishodom mnogo zadovoljniji mogu biti gosti.

Radnik je sačuvao četvrto mjesto na tabeli i zahvaljujući slavlju Sarajeva u Tuzli povećao prednost u odnosu na Slobodu na četiri boda, dok je Krupa ostala na Å”estom mjestu. Gosti su bili poprilično oslabljeni, jer je prvi golman Mladen Lučić propustio utakmicu zbog tri žuta kartona, a povrijeđen je i njegov prvi zamjenik Senedin OÅ”traković. Å ansu je dobio mladi Samed Hadžić, koji joÅ” nije napunio 18 godina i sve do 57. minuta djelovao poprilično sigurno. Međutim, tada je reagovao nesmotreno na pritisak Miljana Ljubenovića, koji mu je ukrao loptu i pospremio u mrežu. Vrijedan pohvale je gest fudbalera Radnika, koji nisu zamjerili Hadžiću i ohrabrili ga da nastavi braniti kako je to radio do kobnog trenutka. Osmijeh na lice vratio mu je Velibor Đurić, koji je u 75. minutu iskoristio dodavanje Dine BeÅ”irević i donio Radniku bod.

Treneri obje ekipe mogu biti zadovoljni igrom, jer je meč bio vrlo dinamičan, sa mnogo prilika i poluprilika.

"Uspjeli smo da zaboravimo poraz od Zrinjskog i protiv kvalitetne ekipe kakva je Radnik kontrolisali igru u većem dijelu meča. Nismo uspjeli da slavimo, ali nisam nezadovoljan ni sa bodom", rekao je trener domaćih Slobodan Starčević.

Osim Lučića i OÅ”trakovića u sastavu gostiju odavno nema DuÅ”ana Martinovića, Nenada Srećkovića i Demira Pece, a listi povrijeđenih priključio se Filip Stojanović. Početkom drugog dijela zbog istog razloga igru je napustio Domagoj Franić, dok je Edin Ademović povraćao u svlačionici prije meča.

"Zbog svega toga ovaj bod joÅ” viÅ”e dobija na značaju. Zadržali smo Å”est bodova prednosti u odnosu na Krupu koja je otprilike istog kvaliteta kao i mi", rekao je trener gostiju NebojÅ”a MiloÅ”ević.

Meč u Krupi na Vrbasu imao je i humanitarni karakter, jer je sav prihod uplaćen za liječenje teÅ”ko oboljele Sofije Mićević.

Rezultati 2. kola Lige za prvaka BiH i tabela

Fudbal Fudbal BH Telecom Premijer liga BiH - Liga za prvaka Krupa Radnik
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača