XS
SM
MD
LG

3 : 1
Poluvreme
2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
U 62.minutu rezultat je 3:0. Furtunato Da Silva je kao iz zemlje iznikao na oko 10 metara od gola Kozare i loptu poslao u mrežu.
62'
Ostalo
Nastavljena utakmica u Modriči. Umesto Miodraga Rudana u redovima gostiju nastuoa Aleksandar Malbašić.
46'
Penal
41'
Nakon što je Aljoša Blagonević sapleo Draška Kuljanina, Kojić je sa "bele tačke" prednost Modričana učinio kapitalnijom.
41'
U 40.minutu Nemanja Kojić donosi prednost domaćinu.
40'
Ostalo
Otvorena igra dva tima u Modriči nije donela promenu rezultata. Igra se 25.minut.
25'
Postava
Josip Dizdar(G) , Ivan Živković , Stefan Pljevaljčić (K), Iury De Carvalho Lima , Rado Radić , Draško Kuljanin , Mahir Omerhodžić , Dejan Limić , Nemanja Kojić , Ndombele Furtunato Da Silva , Ranko Janković , REZERVE Marko Đurić(G) , Hyugo Tosaka , Sergej Marinković , Obrad Simić , Darko Ilić , Edvin Tursić , Bruno Marques Silveira , Adam Bin Hamid , Lazar Šakota ,
Postava
Srđan Modić(G) , Saša Stojnić , Aljosa Blagojevic , Miodrag Rudan , Dejan Glišić (K), Nebojša Babić , Danilo Ilić , Milan Šikanjić , Srđan Beuk , Admir Sadiković , Ognjen Pljevaljčić , REZERVE Pavle Glisic(G) , Salvador John Pliego , Bane Matić , Aleksandar Malbašić , Jovan Kuzmanović , Djordje Veljkic , Alen Čamdžić , Marko Dakic ,
Protokol
Sudije: Danko Butulija (Banja Luka) [Glavni], Goran Ilinčić (Prijedor) [Pomoćnik], Nebojša Čiča (Prijedor) [Pomoćnik]
Žuti karton
Igrač Modriče Stefan Pljevaljčić ranije je zaradio žuti karton, a kod gostiju Ognjen Pljevaljčić i Rudan.
0 0 pre godinu dana

Izveštaj utakmice

Posle kiše, stiglo sunce

01.04.2023 Slađan Jeremić

MODRIČA – Fudbaleri Modriče napokon su ovog proleća radovali se u meču koji je za njih bio biti ili ne biti. Prvih pola časa igre proteklo je u otvorenoj igri, uz prividnu terensku inicijativu domaćina. Onda je u 40.minutu do lopte došao Nemanja Kojić, pa se povratnik u modričke redove poklizao i pao, ali je sa zemlje uspeo loptu da „ćušne“ u mrežu Kozare. Samo dva minuta kasnije Aljoša Blagojević sapleo je Draška Kuljanina, pa se „osmici“ Modriče dugo ukazivala lekarska intervencija, a kada se sve po vragolana Modriče dobro završilo, Nemanja Kojić namestio je loptu na „belu tačku“ i po drugi puta matirao nemoćnog Srđana Modića.

U nastavku utakmice igra je izgubila na lepoti, ali u 62.minutu Furtunato Da Silva kao iz zemlje da je iznikao, prihvatio je loptu na oko 10 metara i poslao u nebranjeni deo gola Kozare.

Tim iz Gradiške pokušavao je da stigne makar i do počasnog pogotka, u tome su uspeli u 90.minutu kada je usledio centaršut sa desbe strane, a Alen Čamdžić sa pet metara loptu poslao u mrežu.

U Modriči je padala kiša, pa zasijalo sunce. Da podgreje nade u opstanak u prvoligaškom društvu.

Stadion: „Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 120. Sudija: Danko Butulija(Banja Luka). Strelci: Kojić u 40., 42.(jedanaesterac), Da Silva u 62.minutu za Modriču, Čamdžić u 90.minutu za Kozaru.  Žuti kartoni:  Pljevaljčić, Omerhodžić(Modriča), Pljevaljčić, Rudan (Kozara).

Modriča - Kozara 3:1 (2:0)

MODRIČA: Dizdar,Živković, Pljevaljčić, De Karvaljo, Radić, Kuljanin (od 82.min.Tosaka), Omerhodžić, Limić, Kojić(od 86.min.Tursić), Da Silva(od 77.min.Ilić), Janković.

KOZARA: Modić, Stojnić, Blagojević(od 50.min.Čamdžić) , Rudan(od 46.min.Malbašić), Glišić, Babić, Ilić, Šikanjić, Beuk, Sadiković, Pljevaljčić.

Igrač utakmice: Nemanja Kojić(Modriča).

 

Fudbal Fudbal Prva liga Republike Srpske Modriča Kozara
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača