XS
SM
MD
LG

Petrovdanski turnir Trnovo: E-Sport maksimalan, prati ih Kafe Era

E-Sport

Petrovdanski turnir u Trnovu počeo je jučer utakmicama u grupi D. Ove godine, format je malo promijenjen, pa se grupa igra u jednom danu, a na rasporedu su bili mečevi u grupi D.

U grupi D je smješten aktuelni osvajač turnira i branilac trofeja, E-Sport, pa je on i otvorio turnir derbijem grupe protiv Kafe Era, te golom Miloša Košarca upisao pobjedu 1:0.

Opština Kalinovik nije imala problem u prvom kolu protiv najslabije ekipe u grupi Elektim elektroinstalacija iz Lepenice, te su ostvarili pobjedu 7:1.

E-Sport je i u drugom kolu bio siguran protiv Opštine Kalinovik, slavili su pobjedu 5:1, te su tako i obezbijedili prvo mjesto u grupi, dok je Kafe Era sa 7:1 savladao Elektim elektroinstalacije. 

U trećem kolu E-Sport je sa 7:2 protiv Elektim elektroinstalacije Lepenica ovjerio prvo mjesto sa maksimalnih devet bodova, dok su za prolaz u četvrtfinale igrali Kafe Era i Opština Kalinovik. Čečura, Rašić, Marić i drugari su slavili 7:1 i tako našli svoje mjesto među osam najboljih ekipa.

Danas je trebala na rasporedu da bude grupa B, ali je zbog lošeg vremena današnji program odložen i pomjeren za 7. jul. Tako se turnir nastavlja sutra, 3. jula, prema planiranom rasporedu.