XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 11
2.set
25 : 12
3.set
25 : 18
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Bimal Jedinstvo u finalu plej ofa

06.04.2018 Čedo Matović

Ā OdbojkaÅ”ice Bimal Jadinstva plasirale su se u finale prvenstva BiH nakon Å”to su u revanÅ” meču polufinalne serije očekivano i sa pola snage večeras i u Brčkom savladale banjalučki Bl Volej sa 3:0 po setovima 25:11, 25:12 i 25:18 i razultatom 2:0 u pobjedama izborile su plasman u finale Premijer lige.

Posle odbrane titule Kupa Republike Srpske i Kupa FBiH potpunu dominaciju u klupskoj eliti BiH bez izgubljenog seta u dosadaÅ”njem toku sezoneĀ "brčanske princeze" produžilie su i plasmanom u funale plej ofa. Izabranice trenerskog dvojca Smaila Pezerovića i Mirsada Elezovića na dobrom su putu da se okite i 12-om zaredom titulom prvaka BiH, a sve drugo bilo bi razočaravajuće za Brčanke.

Aktuelne i viŔestrupe Ŕamionke u finalu čekaju boljeg iz susreta Kula Gradačac - Gacko, a u prvom meču u Gacku slavile su Gačanke.

Finalna serija igra se do dvije pobjede, a eventualno u trećem odlučujućem meču prednost domaćeg terena biće na strani Brčanki, a prva utakmica za prvaka na rasporedu je narednog vikenda.

Bimal Jedinstvo

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Play Off Bimal-Jedinstvo BL Volley
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača