XS
SM
MD
LG

Košarka u kolicima BiH: KKI „Vrbas“ nastavlja šampionsku trku

Ekipa KKI Vrbas FOTO: sportdc

Poslije osvajanja Kupa Republike Srpske na završnom turniru u Bijeljini, igrače KKI „Vrbas“ očekuje nastavak borbe za titulu u Premijer ligi BiH. Već u nedjelju, 14. aprila čeka ih megdan sa „Una Sanom“ iz Bihaća koja zna zadati dosta glavobolje Banjalučanima.

- Nismo imali vremena za slavlje nakon što smo ponovo prigrabili pehar u Kupu Republike Srpske. Razlog je naredna prvenstvena obaveza koju ekipu očekuje u duelu sa rivalom iz Bihaća. U dosadašnjem dijelu sezone imamo maksimalan učinak, i iskreno se nadam da će tako biti i poslije nedjeljnog susreta u kojem smo mi domaćini - optimistički je poručio Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“.

Vlado Švraka je, osim trofeja u Kupu Srpske, dobio priznanje za najboljeg strijelca. I na ovaj način je potvrdio da se nalazi u dobroj formi i sve to moraće dokazati u narednom susretu.

- Sigurno je da smo favoriti u ovom meču i svi vjerujemo da ćemo to opravdati i da ćemo ostvariti novu pobjedu. Želimo i ovu takmičarsku sezonu okončamo bez poraza i sa još jednim šampionskim naslovom kako bismo nastavili sa dominacijom na ovim prostorima - rekao je Vlado Švraka.

Nedjeljna utakmica Premijer lige BiH u košarci u kolicima između KKI „Vrbas“ i KIK „Una Sana“ igra se u dvorani „Borik“ sa početkom od 11 časova.