XS
SM
MD
LG

Široki želi u finale

Foto: Široki Brijeg

Pred igračima Širokog Brijega prva je utakmica polufinala Kupa BiH. Ekipa Dine Skendera ponovno se vraća na čitlučke Bare gdje će u srijedu ugostiti banjalučki Borac s početkom u 15:30 sati.

Trener Širokog Brijega, Dino Skender, na današnjoj konferenciji za medije istaknuo je kako ne treba posebno isticati kvalitete Borca koji je ove sezone dominantan u prvenstvu.

„Trebam uvjeriti igrače da se mogu pohrvati sa svim protivnicima, pa tako i s Borcem. Moram ih uvjeriti da je Borac moguće proći, ali svi smo svjesni da to neće biti lagan zadatak. Moramo biti na najviem nivou odličnosti“, kazao je Skender, te dodao:

„Mi smo već u četvrtfinalu imali jako zahtjevnog protivnika kao što je Velež i pokazali smo kako možemo dobro odigrati, tako da ne sumnjam da to možemo ponoviti i protiv Borca. Vjerujem u svoje igrače, ne bojimo se nikoga“

Vezni igrač Luka Mamić je istaknuo kako je ekipa svjesna važnosti utakmice, te izrazio nadu kako će na krilima navijača ostvariti povoljan rezultat pred revanš u Banja Luci.

„Svjesni smo važnosti ove utakmice. Očekujemo veliku podršku naših navijača u Čitluku, ali jasno je kako bi voljeli da se ova utakmica igra na Pecari. Igrali smo protiv Borca dva puta ove sezone u ligi, primili smo tri gola u dvije utakmice, a nismo dali nijedan i to se mora promijeniti već u ovoj utakmici. Nadam se kako ćemo s dobrim rezultatom dočekati taj revanš na teškom gostovanju u Banja Luci“, istaknuo je Mamić.

U kadru Dine Skendera za utakmicu na Barama neće biti ozlijeđenog Marka Capana, a upitni su nastupi i dvojice Tomića koji još uvijek nisu sanirali povrede. Mladi Filip Taraba „preskače“ Bare zbog isključenja u Ugljeviku.