XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 19
2.set
25 : 20
3.set
25 : 17
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Trofej ostao Princezama

11.03.2018 Čedo Matović

OdbojaÅ”ice Bimal Jedinstva odbranile su trofej u Kupu BiH poÅ”to su u finalnom susretu u dvorani Gimnazije "Vaso Pelagić" u Brčkom pobjedile Gacko sa maksimalnih 3:0 po setovina 25:19, 25:20 i 25:17.

Nijednog trenutka "brčanske princeze" nisu dopustile rivalkama da im previÅ”e zaprijete, očekivanio i rutinski tituli Kupa Republike Srpske dodale su i drugi ovosezonski trofej Kup BiH. U bogatoj riznici Brčanki deseti pehar Kupa trasirale su starterke: Vera Kostić u dijagonali sa NataÅ”om Slijepčević, mrežu su "držale" Ana Gajić i Žana Dragutinović, na prijemu su bile kapiten Sandra Mitrović i Ivana Radović, a ulogu libera obavljala je simpetična Bilećankau u redovima "brčanskih princeza" Milica Ivković. Rolu u slavlju dobile su i Milica Krstojević i Jovana Biberdžić, a u satavu Smaila Pezerovića i Mirsada Elezovića bile su i DuÅ”ka Kenjalo,, libero Mateja Vujićić, Anja Jović, Katarina Karać, Nina Vidaković, Arnela Hajdarević i Vinka Ilić.

Lijepoj sportskoj predstavi prilog daju i zabranice SaÅ”e Slijepčevića i Gorana Koprivice stasite Hercegovke, Nikolina Buha, kapiten Katarina Kaća Popović, libero Dajana Boljanović, Anđela Soknić, Ivana KoÅ”utić, Dijana Salatić, Teodora Vitković, Marija Jeglučić, Marina Khavalkina, ViÅ”egrađanka Bojana TeÅ”ević, Anica Popović i Svetlana Manojlović.Ā 

Za najboljeg igrača turnira proglaÅ”ena je paljanska reprezentativka korektor NataÅ”a Slijepčević iz pobjedničke ekipe.

Meč je trajao, sat i 21. minutu, a utakmicu su sudili SiniÅ”a Ovuka iz Banja Luke i Adnan KoloÅ” iz Sarajeva, a delegat je bio Slavko Grgić iz Breze.

Narednog vikenda nastavljaju se odbojkaÅ”ka uzbuđenja prvim četvrtfinalnim mečevima plej ofa, doigravanju za prvaka, Brčanke idu na noge Slobodi u Tuzlu, Gačanke "Uljarkama" u Modriču, Bl Voley Paljankama, a Kula Gradačac Goraždankama, a tituku brane "brčanske princeze"

NataÅ”a Slijepčević

Bimal Jedinstvo

Ostalo Ostalo Kup BiH Bimal-Jedinstvo Gacko
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Kiksi je podelio utakmicu
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Radnicki21 je ocenio igrača