XS
SM
MD
LG

Čukarički odradio treći trening na Bledu, u ponedeljak protiv šampiona Slovenije

Foto: fkcukaricki.co.rs

Čukarički je drugog dana priprema na Bledu odradio još dva treninga. Prepodnevni je bio nešto lakšeg intenziteta, za razliku od popodnevnog, koji je bio mnogo zahtevniji.

Šef struke Goran Stanić sa svojim pomoćnicima Branislavom Bajićem i Blažom Bulatovićem insistirao je na najsitnijim detaljima, a sve su sa tribina posmatrali predsednik kluba Dragan Obradović, potpredsednik Dušan Lazarević, sportski direktor Vladimir Matijašević i tehnički direktor Goran Grkinić.

Svi igrači osim Mitra Ergelaša radili su punim intenzitetom. Mladi ofanzivni vezista radi po posebnom programu pod komandom kondicionog trenera Draška Obradovića, zbog sitnije povrede zadobijene tokom zagrevanja uoči prvog kontrolnog meča koji je ekipa imala u Beogradu sa IMT-om.

Kad već pominjemo prijateljske susrete, Brđanima će već prva provera u Sloveniji biti sa izuzetno kvalitetenim protivnikom, sa šampionom ove zemlje, ekipom Celja, u ponedeljak 1. jula od 11 časova na terenu NK Bled.

Dva dana kasnije Čukarički će na istom mestu igrati protiv još jedne ekipe iz Slovenije, Primorja (17,30), 5. jula rival će biti mađarski MTK (14,30), dan kasnije slovenački Triglav (17,30), 10. jula Brđani će igrati protiv azerbejdžanskog Sabaha (17,30) i na kraju 11. jula protiv mađarskog Fehervara (17,30).