XS
SM
MD
LG

Plus Profectus nastavlja sa svojim sponzorskim aktivnostima u sportu

Tvrtka Plus Profectus d.o.o. čiji je vlasnik i direktor mlada poduzetnica iz Mostara Antonija Ana Glibo je generalni distributer svjetskih renomiranih brendova poput Marcona, Zeus Sport i Royal sport za bosanskohercegovačko tržište. 

U svojoj ponudi imaju asortiman za skoro sve vrste profesionalnog i rekreativnog sporta, sportska elegancija, razne izbore za free time i outdoor aktivnosti, te trening rekvizite i ostala sportska pomagala.

- Nakon skoro punih šest godina postojanja prezadoviljni smo zauzetim udjelom tržišta koji se znatno povećao otkako smo 2022. godine postali oficijalni predstavnici  ultra prestižnog MACRON brenda kojeg nose kako najveća sportska imena u svijetu i regionu tako i nasi lokalni velikani poput FK ŽELJEZNIČAR i ZRINJSKI, a nedavno je ostvarena i suradnja sa takodjer premijerligašem HŠK POSUŠJE koji od sljedujuće sezone nosi MACRON. Preko 370 BiH kolektiva iz raznih sportskih disciplina korisnici su naših brendova, tu je i suradnja sa najvećim kompanijama u zemlji te redovno sudjelujemo u raznim sportskim projektima međunarodnog karaktera. Maksimalna posvećenost kupcima, pouzdanost, a najviše ljubav prema poslu i posebna energija sa kojom ga radimo naše su glavne odrednice, ponosno ističu iz kompanije. 

Kroz godine postojana redovno i drage volje odazivaju se na molbe za sponzorstva raznih vrsta sportskih dogajdjaj te iza sebe imaju mnogo takvih kojima  su dali podršku.

- Sport je vrlo bitna dimenzija svakog društva bez koje nijedno društvo ne može kvalitetno postojati. Sport povezuje brojne pozitivne kompnente, stvara zdrave priče i zdravije  generacije stoga ga  ga treba uvijek podržati i unaprijeđivati kroz sve moguće načine, ističe Ana.

Ovog mjeseca jedan su od pokrovitelja jednog od najvećeg tradicionalnog malonogometnog turnira u državi i deifnitivno najveceg u srednjoj Bosni koji će se održati od 17.06. do 29.06. 2024. u Podastinju Kiseljak. Turnir sa održava u organizaciji Sportskog društva MIR PODASTINJE I CAFFE BAR ERRA. Maksimalan broj ekipa je već tu ,a očekuje se I rekordan broj posjetitelja. Osiguran je najveći nagrandi fond u istoriji turnira, a tu su i toombole i razne vrste nagradnih igri predvidjenih za publiku. Ovaj sjajan sportski manifest podržala su brojna sportska nogometna imena u državi I regionu. 

Za svaki sportski kolektiv dress code i jedoobraznost kod odijevanja su vrlo bitne stavke kod svih sportskih događanja i pojavljivanja. Navedene stavke su također jako važne za izgradnju vašeg imidža i ujedno puno govore o određenom klubu odnosno školi sporta.Plus porfectus je tu da se pobrine za besprijekorna sportski vizualitet svakog  kluba.

Malonogometni turnir u kiseljačkom naselju "Podastinje" ima tradiciju dugu preko 30 godina!

Turnir je godinama održavan na terenu s betonskom podlogom. S jedne strane nalaze se svlačionice i sanitarni čvorovi, dok su sa druge tribine koje mogu primiti i preko 700 gledatelja te moderan ugostiteljski objekt iz kojeg je također moguće pratiti događanja na terenu.

Od 2020. dolaskom velikog futsal entuzijasta i istaknutog sportskog djelatnika Marka Lučića turnir je dobio novu dimenziju.

Veliki broj gledatelja pohodi utakmice, a za završnicu se traži ulaznica više.

Kroz turnir su prošli mnogi futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine. Spomenut ćemo samo neke Bilal Jelić,Anel Radmilović, Nermin Kahvedžić, legendardni igrač ali i trener Nijaz Mulaahmetović, Mario Aladžič i mnogi drugi. Nastupao je i kapetan futsal reprezentacije Srbije Jovan Lazarević, te čitava plejada mladih igrača koji su kasnije gradili i grade velike karijere. 

Nastupale su ekipe iz Mostara, Tešnja, Usore, Visokog, Zenice,Sarajeva, Doboja, Banja Luke i mnogih drugih gradova.

Ove godine prijavljene su 24 ekipe a turnir će trajati 11 dana. Skraćeni format sigurno će dodatno doprinijeti uzbudljivosti samog natjecanja. Sudeći prema prijavljenim ekipama, očekuje nas još jedan veliki spektakl.

Podastinje će od 17.lipnja ugostiti futsal kremu Bosne i Hercegovine. Nagradni fond ove godine iznosi 8000 KM.