XS
SM
MD
LG

U susret 30 godina FS PSR: Milorad Lale posthumno odlikovao Milana Jelića

Milorad Lale i Petar Jelić

Delegacija Fudbalskog saveza Područja Sarajevsko-romanijskog boravila je danas na otvaranju izložbe "Predsjednik" u Muzeju Republike Srpske u čast nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske dr Milana Jelića.

Ovu priliku, delegacija koju su činili predsjednik Milorad Lale i Dragomir Džajić, ujedno i član Izvršnog odbora FSRS iskoristila je da posthumno uruči plaketu za nemjerljiv doprinos razvoju fudbala na ovim prostoru, Milanu Jeliću, a koju je primio njegov sin Petar.

Fudbalski savez Područja Sarajevsko-romanijskog u petak obilježava 30. godina postojanja, a tim povodom u Istočnom Sarajevu će biti organizvano svečana Akademija na kojoj će biti dodijeljene plakete i zahvalnice najzaslužnijima za razvoj i funkcionisanje ovog područnog saveza.

Otvaranju izložbe "Predsjednik" u Banjaluci prisustvovao je veliki broj zvanica iz političkog i društvenog života Republike Srpske. Postavka posvećena dr Milanu Jeliću djelo je višeg kustosa Ostoje Railića, uz podršku i direktora Muzeja Davora Strike.