XS
SM
MD
LG

FSRS: Hvala gospodinu Nedimoviću i FS Srbije

Branislav Nedimović, potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije FOTO: arhiva sportdc

Fudbalski savez Republike Srpske izdao je saopštenje za javnost u kojem je napusano sljedeće:
"Fudbalski savez Srbije učestvovaće sa milion maraka u Projektu izgradnje devet terena sa umjetnom podlogom u Republici Srpskoj, a to je epilog nedavnih prijateljskih i bratskih razgovora predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske Vice Zeljkovića i potpredsjednika FSS Branislava Nedimovića.

Ovo je veoma značajna pomoć za fudbal Republike Srpske. Hvala istinskom prijatelju i čovjeku Branislavu Nedimoviću, koji zaista voli fudbal i nesebično učestvuje u njegovoj popularizaciji, afirmaciji i progresiji na ovim našim komplikovanim prostorima. On je ponudio podršku, tražio način da pomogne i odmah je prihvatio ideju o Projektu izgradnje terena sa umjetnom travom. 

Osim toga gospodin Nedimović je čovjek koji je s nama u stalnom kontaktu i uvijek nudi pomoć svih vrsta, što je do sada bilo nezamislivo. Nekada i nije baš sve u novcu, već u interesovanju i nastojanju da se pomogne onome kome je pomoć zaista potrebna, a nama jeste u ovim teškim vremenima. 

Još jednom veliko hvala gospodinu Nedimoviću, Fudbalski savez Republike Srpske znaće da cijeni i poštuje sve ono što je uradio za naš fudbal. Istinski prijatelji postoje, a fudbal najbolje pokazuje ko su oni, jer pričaju djelima.

Srećni smo i ponosni što imamo takve prijatelje kao što su gospodin Branislav Nedimović i Fudbalski savez Srbije."