XS
SM
MD
LG

Dvije utakmice odigrane na turniru u Palama, Nevesinjci otkazali u posljednji čas

Kafe Rebus/ Nataša Golijanin

Trećeg dana 62. po redu turnira "Koran-Pale 2024" odigrane su samo dvije utakmice, jer je ekipa KMF Nevesinje odustala od nastupa i to organizatorima javila neposredno pred početak utakmica.

Pan i Kafe Rebus su odigrali 2:2, iako je ekipa Kafe Rebus imala vođstvo od 2:0 na poluvremenu.  Miloš Simić i Boris Delipara su sa dva pogotka u prvom poluvremenu dovela Kafe Rebus do dva gola viška, ali su Sergej Beatović i Đorđe Gladanac uzvratili u nastavku za 2:2.

U drugoj utakmici večeri Lamagro je režirao preokret protiv Kibeta i slavio 4:3. Kibet je imao 2:0 na poluvremenu vođstvo protiv Višegrađana, a strijelci su bili  Luka Novosel i Uroš Debelnogić. Kada je Luka Novosel u 31. minuti pogodio za 3:0 djelovalo je da mlada ekipa ima pobjedu u svojim rukama, ali ekipa koju čini većina igrača iz Višegrada se nije predavala i u režiji Nemanje Ćaćića dolazi do preokreta i pobjede 4:3. Postigao je Ćaćić tri gola, uključujući i pobjedonosni u 38. minuti, a gol za izjednačenje,3:3, bio je djelo Luke Vukotića.

Rezultati (nedjelja):

Pan - Kafe Rebus 2:2

Lamagro - Kibet 4:3

Raspored (ponedjeljak)

18.30 No Name - KMF Željeznica

19.20 Kafe Lucus Sokolac - PAN Sokolac

20.10 Lamagro - Opština Kalinovik

21.00 Mraz d.o.o - Delić transport