XS
SM
MD
LG

Još jedan remi Mraz d.o.o u sjajnoj utakmici, Kafe Pinki ubjedljiv

E-Sport

Tradicionalni tunir u malom fudbalu "Koran-Pale 2024" nastavljen je novim utakmicama po grupama petog dana turnira.

Derbi večeri igrali su u "grupi smrti" E-Sport i Mraz d.o.o, a na kraju je završeno 5:5. Zanimljivo, Mraz d.o.o je i veče prije identičnim rezultatom igrao protiv Delić Transporta, te sada imaju dva boda, dok E-Sport ima četiri, koliko ima i Delić Transport nakon pobjeda protiv Studentskog centra, tako da će derbi ove dvije ekipe u posljednjem kolu grupe mnogo toga reći. 

E-Sport je odlično ušao u meč i golovima Ibrahim Hršumovića i Emira Đuderije nakon šest minuta imaju 2:0. Uzvraća brzo Mraz d.o.o, Vedad Salčin smanjuje, a Aladin Luković izjednačuje u 10. minuti na 2:2. Potpuni preokret drugim golom donosi Vedad Salčin u 15. minuti, ali futsaler azerbejdžanskog Araza, Miloš Todorić, pogađa za 3:3 minut prije kraja poluvremena i sa tim rezultatom se ide na odmor.  Novi preokret vidimo u 28. minuti kada Ibrahim Hršumović vraća prednost E-Sportu, ali Eldar Bašović ne da prednost, pa izjednačuje u 30. minuti, prije nego Slobodan Elez odmah pogađa po peti put. Ipak, završnu riječ je ponovo imao kapiten Željezničara, Eldar Bašović, i drugim golom postavlja konačnih 5:5.

Kafe Pinki Pale je bez većih problema dođao do druge pobjede u grupi i sa 7:2 su savladali No Name. Već na poluvremenu je bilo jasno da će Pinki Pale upisati novu tricu. Vodili su 4:0 poslije 20 minuta igre, a pogađali su dva puta Borislav Cicović i po jednom Nemanja Knežević i Dejan Debelnogić.

Njegoslav Papić i Đorđe Koroman smanjuju na 4:2 u nastavku, ali Nemanja Lukić sa dva gola i Ognjen Erić završavaju posao za konačnih 7:2.

Kamavu je stigao do pobjede protiv KMF Željeznica Trnovo 4:2. Vodili su sa sigurnih 3:0 na poluvremenu golovima Đorđa Pustivuka, Borisa Jakovljevića i Dejana Obradovića, ali u nastavku Almin Godinjak sa dva pogotka vraća neizvjesnost. Ipak, konačnih 4:2 postavlja drugim golom Đorđe Pustivuk.

Rezultati (utorak)

E-Sport - Mraz d.o.o 5:5

Kafe Pinki Pale - No Name 7:2

Kamavu - KMF Željeznica Trnovo 4:2

Raspored (srijeda)

18.30 Zamm MC - Opština Kalinovik Holztransport

19.30 Kafe Pinki - Kamavu

20.00 Zamm MC - Lamagro