XS
SM
MD
LG

Branilac trofeja na mala vrata ušao u četvrtfinale, Kafe Pinki tri od tri

Opština Kalinovik Holztransport/ Nataša Golijanin

Pretposljednji dan grupne faze na turniru "Koran-Pale 2024" donio je velika uzbuđenja u grupi A.

Branilac trofeja, Zamm MC, koji je u jednom kombinovanom sastavu ove godine, na mala vrata je ušao u četvrtfinale, jer je poslije remija sa višegradskim Lamagrom u raspucavanju sa šest metara obezbijedio drugo mjesto u grupi i plasman u četvrtfinale.

Zamm MC je igrao dvije utakmice ove večeri, prvo je poražen od Opštine Kalinovik 5:3. Imala je Opština Kalinovik sigurnih 3:0 sa dva gola Igora Đorde i jednim Ognjena Radovića, ali nekoliko nepromišljenih poteza vraća Zamm MC u igru i golovima Abdulaha Aita Idira, Nijaza Mulahmetovića i Amara Šišića dolaze do 3:3. Ipak, Dragan Lončarević sa dva gola u završnoj fazi utakmice donosi pobjedu Opštini Kalinovik.

Posljednja utakmica večeri donijela je i pravu dramu u duelu Zamm MC i Lamagro Višegrad. Obje ekipe su imale po tri boda i u direktnom duelu su odlučivali o plasmanu u četvrtfinale, a na kraju završava 3:3 u regularnom dijelu utakmice. Tri puta je vodio Zamm MC, tri puta je Lamagro stizao rezultat, pa su šesterci odlučivali o četvrtfinalisti. Anel Dedić je postigao dva gola za Zamm MC, jedan je dodao Anes Džafo, dok su za Lamagro strijelci bili Nemanja Čačić, Bojan Ninković i Filip Filipović u samoj završnici utakmice. U udarcima sa šest metara uspješnija je ekipa iz Sarajeva, te tako nastavljaju da brane trofej.

Između ove dvije utakmice gledali smo i duel Kafe Pinki - Kamavu, a sa tri pogotka ga je riješio Nemanja Knežević za konačnih 3:0 i devet bodova Kafe Pinki u grupnoj fazi.

Rezultati (srijeda)

Zamm MC - Opština Kalinovik Holztransport 3:5
Kafe Pinki Pale - Kamavu 3:0
Zamm MC - Lamagro 3:3p

Raspored (četvrtak)

18.30 Mraz d.o.o - Studentski centar Pale
19.30 Opština Kalinovik Holztransport - Kibet 
20.30 E-Sport - Delić transport
21.15 žrijeb ekipa 1/4 finale