XS
SM
MD
LG

Voždovac na "Krovu" dočekuje Partizan 

 

U okviru 28. kola Super lige Srbije, fudbaleri Voždovca odmeriće snage s Patizanom u sredu od 16.55 časova na svom stadionu.  Crno-beli na Krov dolaze sa 64 bodova i trenutno zauzimaju drugu poziciju na tabeli, dok je tim iz Zaplanjske na 11. Mestu sa 30 osvojenih bodova.

Šef stručnog Štaba Zmajeva, gospodin Nikola Mitić, svestan je nedostataka svog tima, ali i kvaliteta rivala. Uprkos tome, veruje u motivaciju i želju svojih igrača da pruže svoj maksimum.  

Za svaku utakmicu se spremamo isto, uz minimalne adaptacije na protivnika i sa željom da pobedimo, tako će biti i u sredu. Kvalitet i iskustvo su svakako na strani Partizana, uloga favorita im pripada i to se ne dovodi u pitanje. Izrazito su takmičarska ekipa koja odlično igra na rezultat, disciplinovani su, istrajni i znaju da postignu gol u ključnim trenucima, te nam neće biti lako”, uputio je pohvale na račun protivnika, 32-godišnji stručnjak, a potom se osvrnuo na svoj tim:

Veoma sam zadovoljan kako smo izgledali protiv TSC-a, ali nažalost nismo uspeli da organizovane akcije završimo golovima i valorizujemo dobru igru. Radićemo na tome i nadam se da će se napredak videti već protiv Partizana. Način na koji primamo golove je gotovo identičan iz utakmice u utakmicu, moramo da učimo iz tih situacija i da ih ispravljamo u hodu, jer vremena nema. Momci dobro treniraju, radili smo na svim segmentima u proteklim danima i verujem da će biti maksimlano motivisani protiv favorizovanog protivnika kakav je Partizan!

Ulaznice za duel između Voždovca i Partizana biće u prodaji na dan utakmice na biletarnici u ulici Dimitrija Marinkovića, od 10 časova do početka meča. Jedno lice može kupiti maksimalno četiri ulaznice, cena je 600 dinara, a ulaz za decu do sedam godina je besplatan.