XS
SM
MD
LG

Dominacija Slavije u Loznici

Džiu džicu klub Slavija  je i ove godine učestvovao na IV Međunarodnom turniru “Loznica OPEN 2024” koje se održalo proteklog vikenda u Loznici.

U sportskoj dvorani Lagator, Slaviju je predstavljalo 58 takmičara, a 29 njih se borilo u svojim i uzrasno većim kategorijama. Sa 87 nastupa takmičari su uspijeli da pokažu dominaciju osvoje ukupno 66 medalja.

Osvojene su 22 zlatne, 21 srebrena i 23 bronzane medalje, te je ekipa Slavije prvoplasirana ekipa po broju zlatnih medalja.  U ekipnom plasmanu, bodujući i peta i sedma mjesta, ekipa Slavije završila je kao drugoplasirana sa 254 boda u borbama.

Zahvaljujući velikom broju medalja u disciplini newaza/BJJ takmičari Slavije su po prvi put u ovoj disciplini osvojili trofej za trećeplasiranu ekipu!  Čak 4 pehara otišlo je u vitrine Slavije. Još jedan pehar otišao je u ruke Anje Ždrale koja je proglašena kao najbolja u konkurenciji mlađih kadeta.  Trofej za pobjednika apsolutne kategorije dobio je trener Slavije Danijel Blažić pobjedivši taj dan 10 borbi i osvojivši dvije zlatne i dvije srebrne medalje! 

Ekipa je bila u pratnji četiri trenera Blažić Danijela, Mie Banjanin, Anđele Ždrale i Damjanović Danijela, dok je pravdu dijelio međunarodni sudija  Matić Lazar. 

Na takmičenju su se najviše istakli Babalj Danijel, Maunaga Milica, Škrba Sofija, Gotovac Pavle i Blažić Danijel, koji su osvojili po dvije zlatne medalje