XS
SM
MD
LG

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva ispratio Nemanju Majdova na Olimpijske igre

Ljubiša i Nemanja Majdov na prijemu kod gradonačelnika Istočnog Sarajeva

Nemanja Majdov naredne sedmice učestvuje na svojim drugim Olimpijskim igrama i želi svoju jedinu medalju koja mu nedostaje u bogatoj riznici medalja. 

Prije polaska u Pariz Nemanju i Ljubišu Majdova je ugostio gradonačelnik Istočnog Sarajeva, Ljubiša Ćosić. On je njima dvojici poželio srećan put u Pariz, sa željom da se iz glavnog grada Francuske vrati sa medaljom oko vrata.

- Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti Nemanju Majdova, našeg najuspješnijeg džudistu koji će pod zastavom Republike Srbije predstavljati Istočno Sarajevo na predstojećim Ljetnim olimpijskim igrama u Parizu, koje će večeras biti zvanično otvorene. Nemanji sam poželio sreću na takmičenju i prenio mu očekivanja svih stanovnika Istočnog Sarajeva da će i ovaj put da nas obraduje i da će se iz Pariza vratiti noseći olimpijsku medalju. Sportisti poput Nemanje su najbolji primjer za našu djecu i omladinu da se vrijednim radom i zalaganjem mogu ostvariti rezultati na svjetskom nivou i da to što, u globalnim okvirima, neko dolazi iz manje sredine ne mora da bude prepreka za vrhunske rezultate. Nemanja, neka ti je sa srećom, Istočno Sarajevo i Republika Srpska su uz tebe, poručio je Ljubiša Ćosić.