XS
SM
MD
LG

Macron oblači četvrtog premijerligaša: Plus Profectus i FK Sloboda potpisali sporazum o višegodišnjoj saradnji


FK Sloboda je danas objavio da je potpisan ugovor o višegodišnjoj suradnji sa predstavnikom MACRON brenda. Saradnju su u prostorijama kluba uz ostale članove uprave kluba ozvaničili  Antonija Glibo direktorica  firme Plus Profectus doo Mostar koja je oficijalni predstavnik MACRON brenda za BiH i Rusmir Husagić član odbora za upravljanje FK  SlobodaTuzla. Od  sezone 2024//25 igrači FK Sloboda Tuzla nastupaju u kompletnoj opremi ovog ultra prestižnog brenda.
Ovo partnerstvo označava početak novog poglavlja za naš klub, omogučujući nam izuzetan  sportski vizualitet i kvalitet koji Macron garantuje.

Macron, uz posredovanje Plus Profectus Sport d.o.o. Mostar, će opskrbljivati ograče, trenerski tim i članove kluba najinovativnojom  i najmodernijom sportskom opremom, koja će osigurati optimalne uslove za treninge i takmičenja. Uz to, navijači će imati priliku kupiti ekskluzivne artikle u našem Fan Shopu, što će dodatno učvrstiti vezu između kluba i vjernih pristalica.

Zajedno s Macronom i Plus Profectus Sport d.o.o. Mostar, FK Sloboda Tuzla će nastaviti težiti ka uspjehu na svim poljima, osiguravajući da sportisti imaju sve što im je potrebno za postizanje vrhunskih rezultata. 

Antonija Glibo svima poznata kao Ana vlasnica firme Plus Profctus doo koja je uz Macron i oficijalni predstavnik još dva brenda ZEUS SPORT i ROYAL SPORT prezadovoljna je ovom saradnjom.

- Najveću pozornost i interes  javnosti privuku zvučna sportska imena što je negdje i razumljivo. Svakako sam presretna zbog ovog još jednog sjajnog dugoročnog projekta, ali ništa manje nisam zadovoljna sa činjenicom koliko smo disperzivativni u našem poslovanju u svakom smislu. Skoro da ne postoji mjesto, a kamoli grad u BiH u koji nismo ušli sa nekim od naših brendova, od lokalnih klubova do premijerligaša. Također, prisutni smo u svim sportskim disciplinama što je također vrlo bitno. Posebno mi je zadovoljstvo kada vidim prizor ili sliku velikog broja djece jednoobrazno odjevenih u opremu naših brendova.  Sa stručnim timom FK Sloboda Tuzla od prvih trenutaka je prisutna sjajna energija i dobar vajb i uvjerena sam da će ovo biti jedna dugoročna i izuzetna suradnja, rekla je Antonija Glibo.

 

 


Radnik : Sloga
GOŠK : Sloboda
Zrinjski : Igman
Sarajevo : Velež
Posušje : Široki Brijeg
Borac : Željezničar
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Zrinjski 7 6 1 0 19
2 Sarajevo 8 5 3 0 18
3 Željezničar 9 5 2 2 17
4 Posušje 9 4 2 3 14
5 Borac 6 4 1 1 13
6 Igman 8 4 1 3 13
7 Široki Brijeg 9 2 4 3 10
8 Radnik 8 3 1 4 10
9 Velež 8 2 3 3 9
10 Sloga 8 2 3 3 9
11 Sloboda 9 0 2 7 2
12 GOŠK 9 0 1 8 1