XS
SM
MD
LG

Sutjeska kroz jedanaesterce do osmine finala Kupa "dr Milan JeliĆ"

Mandić nije realizovao jedanaesterac/ Vasilije Marković

Fudbaleri Sutjeske obezbijedili su plasman u osminu finala Kupa "dr Milan Jelić" nakon što su u Foči savladali Slaviju iz Istočnog Sarajeva nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Kombinovati tim Slavije, gdje su šansu dobili igrači koji su manje igrali do sada u prvenstvu, uz debi Džona Angula, dobro se suprotstavio Fočacima, imao neke odlične prilike da postigne gol u regularnom dijelu, ali su Šarović i Vlačo sačuvali svoje mreže, te se otišlo u jedanaesterce.

U raspucavanju sa jedanaest metara Nikola Bjeloš i Vladan Mandić ne realizuju prva dva jedanaesterca, dok Đorđe Đorđević i Boško Radović pogađaju za Fočake, te je već velika prednost bila na strani domaćih. Kada su i Dejan Mojović i Aleksandar Milović pogodili svoje udarce, jasno je bilo da Sutjeska ide dalje, pa ni preciznost Mihajla Lubure i Dejana Đerića nije pomogla Slaviji.

SUTJESKA - SLAVIJA 0:0 pen:4:2
Stadion u Foči
Gledalaca: 100
Sudija: Marko Taborin (Zvornik)
Strijelci: -
Strijelci sa 11m: Đ.Đorđević, B. Radović, D. Mojović, Milović (Sutjeska), Lubura, Đerić (Slavija)
Žuti kartoni: Dačević (Sutjeska), Cicović (Slavija)
Crveni karton: Miroslav Đorđević (Sutjeska)

SUTJESKA: Šarović, Đ. Đorđević, Učida (od 68. B. Radović), Dačević, D. Mojović, Mihajlović, Jongvo (od 46. Gagović), M. Đorđević, Arsenović (od 46. Ristović), Milović, Blagojević

SLAVIJA: Vlačo, Hodžić (od 71. Taušan), Angulo (od 88. Vukmanović), Beširević, Erić (od 71. Lubura), Timotija (od 54. Bjeloš), Cicović, Dabić (od 54. Mandić), Vučinić, Đerić, Tomić